Η πτήση χαράς και αγάπης από τις Κυπριακές Αερογραμμές, σήμερα στη Καστοριά


Μια πολύ αλλιώτικη πτήση θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις 9,10 και 11 Νοεμβρίου 2012 στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου.
Η πτήση αποτελεί προσφορά των Κυπριακών Αερογραμμών, Επίσημου Υποστηρικτή του θεσμού και στηρίζεται επίσης από την εταιρεία ExxonMobil και Ε.Ν. Μάνος (Κύπρος) Λτδ.


Η πτήση, με προορισμό το Μέτσοβο και την Καστοριά, θα πραγματοποιηθεί και φέτος με δύο διανυκτερεύσεις (Ιωάννινα) και θα περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις. Φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσει και πάλι μια μοναδική εμπειρία για όσους θα συμμετάσχουν. Η πτήση θα αναχωρήσει την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 στις 2:00 μ.μ. από το Αεροδρόμιο Λάρνακας και θα επιστρέψει την Κυριακή στις 06:10μ.μ. από τα Ιωάννινα (αναχώρηση από Ιωάννινα 04:10μ.μ.).

Όσοι θα συμμετάσχουν στην Πτήση Αγάπης θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν την όμορφη και ιστορική πόλη της Καστοριάς με ενδιάμεσο σταθμό στο Μέτσοβο. Η Καστοριά είναι η μοναδική ελληνική πόλη όπου στη συνέχεια της μακρόχρονης ιστορίας της αποκαλύπτεται η τοπική ελληνική παράδοση, όπως διαμορφώθηκε στις διάφορες εποχές. Είναι κτισμένη στη θέση της αρχαίας πόλης Κέλετρον, στο λαιμό μιας χερσονήσου που εισχωρεί προς το κέντρο της λίμνης Ορεστιάδα, υπό το βλέμμα των επιβλητικών ορεινών όγκων του Βιτσίου και του Γράμμου. Η μοναδικότητα της όμως, πέραν του φυσικού κάλλους, οφείλεται στην ποιότητα του αρχιτεκτονικού περιβάλλοντος, όπως διαμορφώθηκε, μέσα από τους αιώνες.



radiomarathonios.com