Έκθεση της Sunbest στην Καστοριά Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012Έκθεση πινάκων υπέρυθρης ακτίνας από την Sunbest την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 στην Καστοριά στο cafe bar PRAGUE στο εμπορικό κέντρο ώρα 6:00 με 9:00μμ, είσοδος ελεύθερη.

Τα πολλά χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή των υπέρυθρων πάνελ εγγυάται ότι τα πάνελ  της Sunbest παράγονται σε μια γραμμή παραγωγής που επιβεβαιώνει όλα τα διεθνή πρότυπα. Πολλοί εσωτερικοί όσο και εξωτερικοί έλεγχοι ποιότητας εφαρμόζονται (π.χ. TUV Rheinland πιστοποίηση Γερμανίας). Όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας. Οι αισθητήρες θερμοκρασίας και ασφάλειας περιλαμβάνονται και προλαμβάνουν  την υπερθέρμανση. Τα πάνελ της Sunbest είναι περίπου 4 φορές πιο ανθεκτικά από ό,τι το film ή άλλα πάνελ.

Τα πάνελ της Sunbest εισάγονται από την Αυστρία από την εταιρία Infrapower με εργοστάσιο κατασκευής στη Κίνα. Η εταιρία Infrapower δραστηριοποιείται από το 1994 στη παραγωγή προϊόντων υπέρυθρης τεχνολογίας με υψηλή εξειδίκευση και τεχνογνωσία που πληροί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.