Ευχαριστήριο συλλόγου "Τσαρσί", για Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου και 2η Γιορτή Μητροπόλεως -Φωτογραφίες

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οργανώθηκε στην πλατεία Ομόνοια της Καστοριάς το «Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ως σύλλογος "Τσαρσί" όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ομόνοια της Καστοριάς μπροστά από τη Φάτνη του συλλόγου μας .

Η όλη εκδήλωση ήτανε υπό την αιγίδα του Δήμου Καστοριάς Αντιδημαρχία Πολιτιστικών εκδηλώσεων –ο οποίος πρόσφερε όλα τα εδέσματα που κεράστηκαν, το κρασί, τον ήχο, την εξέδρα-, και σε συνεργασία με τους : χορωδία "Φίλων  τραγουδιού" του  Μ/Σ "ΑΡΜΟΝΙΑ",  το  χορευτικό  τμήμα  της "ΜΥΗΣΗΣ", την  χορωδία  ΄΄Καστοριανή  Συμφωνία΄΄, την  παιδική  μπάντα  της  Πενταβρύσου, την κα.  Μαρούλα  Γκαμπέση, το studio Tsolis, καθώς, την Περιφερειακή Ενότητα και το Δασαρχείο Καστοριάς.

2η Γιορτή Μητροπόλεως

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 η εκδήλωση, 2η Γιορτή Μητροπόλεως.
Κόσμος από κάθε σημείο της Καστοριάς ανηφόρησε στο Τσαρσί και υπό τους ήχους χάλκινων πνευστών από την παραδοσιακή ορχήστρα Balkan Melody τσούγκρισαν τα ποτήρια με το κρασί που προσφέρονταν δωρεάν και ευχήθηκαν καλά Χριστούγεννα.

Η εκδήλωση είχε τη συνδρομή του Πολιτιστικού συλλόγου «Τσαρσί» καθώς πρόσφερε όλο τον εξοπλισμό που χρειάζονταν καθώς και τα μέλη που ο καθένας βοήθησε από το πόστο που του ανατέθηκε:

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ανώνυμοι και μη, κάτοικοι, του Ιστορικού κέντρου της Καστοριάς καθώς και τα κάτωθι καταστήματα.

Νίκος Κυριάζος Βιβλιοπωλείο
Αφοι Χρήστο Βλάχου Υλικά Γουναρικής
Κωνσταντίνος Μπόραβος Σχολή Οδηγών
Αθηνά Σταυρίδου Πυροτεχνήματα - Βεγγαλικά
Κωσταντίνος Νιάνος Καφετέρια Yatagan
Αρτοποιείο BAKERY Μητρο0πόλεως 84
Pixel View Ψηφιακές εκτυπώσεις
Στηβ Ζησιάδης
Νίκος Ρίζος Λογιστής
Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ
Γεώργιος Αργυρός Καφενείο το Τσαρσί
Απόστολος Καλαμπούκας
Παπαδόπουλος – Πριζίδης
Αρτοποιείο bouquillon
Καφέ Μπαρ bouquillon
Άγγελος Κέδρος Περίπτερο
Pizza BOX
Αρτοποιείο Ζήνδρος
Κομμωτήριο «Σταύρος»

Πολιτιστικός Σύλλογος ’’Τσαρσί’’

Καλές γιορτές