Πολιτιστικός σύλλογος "Τσαρσί" - Επίσημο πρόγραμμα 12ημέρου, Χριστούγεννα 2014, Πρωτοχρονιά Θεοφάνεια 2015

Σας ενημερώνουμε για το επίσημο πρόγραμμα του Πολιτιστικού συλλόγου "Τσαρσί", 12ημέρου Χριστούγεννα 2014, Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια 2015Εκδηλώσεις Εορταστικού 12ημέρου
Δεκέμβριος 2014 -Ιανουάριος 2015


1.     Γιορτή Μητροπόλεως

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Πρόκειται για μία γιορτή η οποία πραγματοποιείτε για 2η συνεχή χρονιά στην ίδια ημερομηνία. Σε συνεργασία με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής του Ιστορικού κέντρου της Καστοριάς, σας καλούμε όλους να  παρευρεθείτε μαζί μας να σας κεράσουμε κρασί και γλεντήσουμε με την ορχήστρα χάλκινων πνευστών Balkan Melody, επί της οδού Μητροπόλεως.
Ώρα έναρξης: 17:00 το απόγευμα

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρεται δωρεάν κρασί σε περαστικούς και επισκέπτες.

2.     Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 

«Στην εκπνοή του χρόνου…ας γιορτάσουμε, με χαμόγελα, βγαλμένα από τις παιδικές ψυχές» Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά, με πολλές εκπλήξεις, παιχνίδια, χορό, και δώρα από τον Αϊ Βασίλη, στην αίθουσα Αρμονία Βαλαλά 1 στην πλατεία Ομόνοια.
Ώρα έναρξης: 16:30 το απόγευμα

3α. 2η ΣΑΡΜΑΔΟΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2015

α) Παραδοσιακό Καστοριανό γεύμα Σαρμάδων.

Σε διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Παναγίας Κουμπελίδικης με τη συνοδεία χορευτικών, θα προσφερθούν σε περαστικούς και επισκέπτες παραδοσιακοί σαρμάδες, μεζέδες και κρασί. Η εκδήλωση θα συνοδευτεί  με πολύ μουσική μέχρι αργά το βράδυ.
Ώρα έναρξης: 15:00 το απόγευμα

β) «Τα Χάλκινα στην Καστοριά»

Μουσική εκδήλωση με την συμμετοχή παραδοσιακών ορχηστών.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από το μουσικό συγκρότημα «Baildsa» και πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του Δήμου με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και την συνδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Τσαρσί» .
Ώρα έναρξης: 18:00 το απόγευμα

4.     ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ 2015 - ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΤΣΑΡΣΙ

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

«Σαν άλλοτε» : γλέντι στο τσαρσί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Τσαρσί» στο εορταστικό περίπτερο του συλλόγου στη Μητροπόλεως 88.
Έναρξη από τις 15:00 το απόγευμα και όσο πάει …

Τη Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί στο Τσαρσί (οδός Μητροπόλεως), ένα υπαίθριο γλέντι…βγαλμένο από τα παλιά...ελάτε όλοι να ζήσουμε, μία βραδιά σάτιρας, προβληματισμού, χιούμορ, μουσικής και ανθρώπινης επικοινωνίας.

Μαζί μας θα είναι, το μέλος των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος θα μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι του χθες και του σήμερα.

«Σαν άλλοτε» : γλέντι στο Τσαρσί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Τσαρσί» μπροστά από το εορταστικό περίπτερο του συλλόγου, στη Μητροπόλεως 88, από νωρίς το απόγευμα και όσο πάει...

για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι… 
θα θυμηθούμε… τα γλέντια που κάναμε τότε…στον “Παπαγάλο, στο Lotto – No Limit – Nice – Tattoo – Bar Fly – Memfis – Ήλεκτρον – Κεντρί – Μπλά Μπλά – Αφροδίτη – Old House – Bullet – Express – Ελιξήριο – Manhattan – Groovy – Buiqillion – Οικόσημο και πολλά άλλα στην οδό Μητροπόλεως… 

Θα θυμηθούμε να ακούσουμε και τη μουσική που ακούγαμε τότε…
Θα παίξουν ζωντανά οχτώ (8) dj΄s που έπαιζαν σε όλα τα πιο πάνω μαγαζιά. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρεται δωρεάν κρασί σε περαστικούς και επισκέπτες.

Πολιτιστικός Σύλλογος ’’Τσαρσί’’

Καλές γιορτές