"ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Μεθυσμένη πολιτεία" - από το Σπύρο Τσακίρη...

Ο φωτορεπόρτερ της Ελευθεροτυπίας Σπύρος Τσακίρης αποθανάτισε με το φακό του όλα όσα συνέβησαν στη Καστοριά κατά το 3ήμερο των Ραγκουτσαριών 2014.

*Ο Σπύρος Τσακίρης αλλά και η δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας και του ραδιοφωνικού σταθμού στο κόκκινο 105,5 Ντίνα Μπατζιά προσκεκλημένοι του Πολιτιστικού Συλλόγου "Τσαρσί" βρέθηκαν στη Καστοριά και αποθανάτισαν τα όσα συνέβησαν στα Ραγκουτσάρια 2014 στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε όσους δεν κατάφεραν να έρθουν, ενώ δεν παρέλειψαν να κλείσουν ραντεβού για Ραγκουτσάρια 2015.

Ο Σπύρος Τσακίρης μέσα από το προσωπικό του blog "Φωτογραφικό Ονειρολόγιο" κάνει ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στη Καστοριά, για τα Ραγκουτσάρια 2014, και όχι μόνο, με γενικό τίτλο "ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Μεθυσμένη πολιτεία" και το ολοκληρώνει σε τρία μέρη δίνοντας στο καθένα το δικό του χρώμα. Φωτογραφίες του θα δημοσιευθούν σε ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης.

Δείτε εδώ το 1ο μέρος "ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Μεθυσμένη πολιτεία"
Δείτε εδώ το 2ο μέρος H ΠΟΛΗ!
Δείτε εδώ το 3ο μέρος ΖΩΗ !!!

Η καλύτερη διαφήμιση για την Καστοριά έγινε...και μάλιστα δωρεάν.

Ο Σπύρος Τσακίρης και η δημοσιογράφος Ντίνα Μπατζιά φιλοξενήθηκαν στον παραδοσιακό ξενώνα "Το Αρχοντικό της Βενετούλας"

*Ο Σπύρος Τσακίρης από το 1987 εργάζεται στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», καλύπτοντας όλα τα μεγάλα ελληνικά και διεθνή γεγονότα όπως, ο εμφύλιος στη Βοσνία, Πόλεμος του Κόλπου, εμφύλιος στο Λίβανο, πτώση Σοβιετικής Ένωσης, γεγονότα στην Αλβανία, πτώση Τσαουσέσκου στη Ρουμανία, Κοσσυφοπέδιο '89, εμφύλιος στη Ρουάντα, πείνα στην Αφρική, Κούρδοι έως και τον τελευταίο βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία.
Ο Σπύρος Τσακίρης εκτός από την επικαιρότητα, έχει φωτογραφήσει σε χώρες όπως Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιορδανία, Συρία, Σαουδική Αραβία, Αρμενία, Τανζανία, Κένυα, Νότιος Αφρική, Αίγυπτο, Κύπρος, Ολλανδία, Βέλγιο, Ουγγαρία, Αυστρία, αποτυπώνοντας τη διαφορετικότητα της ανθρώπινης δραστηριότητας και την παρουσία του στο περιβάλλον.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αφιέρωμα στη Καστοριά θα γίνει και από την εφημερίδα 'Έθνος στο φύλλο της 8ης Φεβρουαρίου 2014.