Καταπέλτης ο Αλέξης Τσίπρας κατά σκοπιανού δημοσιογράφου - "Αυτό που μας ανησυχεί είναι ο εθνικισμός της FYROM" Δείτε video


Δεν την πάτησε όπως η κ. Μπακογιάννη την οποία "ξέσκισε" ο Σκοπιανός πριν 4 χρόνια στο ίδιο ίδρυμα, ρωτώντας την κάθε πέντε λεπτά για τη "Μακεδονία" και τους "Μακεδόνες".

Κάθε φορά που πηγαίνει κάποιος Έλληνας πολιτικός στις ΗΠΑ, Σκοπιανοί δημοσιογράφοι του την πέφτουν και θέλουν να τον στριμώξουν ρωτώντας ηλιθιότητες για "καταπιεσμένη Μακεδονική μειονότητα".

Αυτή τη φορά απέναντί τους ήταν ο κ. Αλέξης Τσίπρας ο οποίος τους έτριψε την ερώτηση στη μούρη!

"Macedonia" έλεγε ο Σλάβος δημοσιογάφος, "FYROM" έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας κάτι που δεν τόλμησε να πει η κ.Μπακογιάννη πριν από τέσσερα χρόνια δείτε εδώ το δικό της βίντεο από το brookings.

"Τι γίνεται με τα δικαιώματα της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα", ρωτάει ο στόκος. Ποια "μακεδονική μειονότητα" απαντάει ο Αλέξης Τσίπρας; "δεν υπάρχει τέτοια λέξη"! (για την ακρίβεια, ο Σλάβος λέει "macedonians live in Greece" ("Μακεδόνες" ζουν στην Ελλάδα), κάποιος πετάγεται και λέει "skopians" και ο Τσίπρας απαντά "I’m not sure if they feel "Macedonians" (Δεν είμαι σίγουρος αν αισθάνονται "Μακεδόνες") -ε, δεν μπορούσε να πει τίποτε παραπάνω).
(Κι επειδή κάποιοι θα πουν γιατί είπε "i'm not sure", ας σκεφτούν ότι είναι φιλοξενούμενος  πολιτικός που δεν μπορεί κιόλας να μοιράζει χαστούκια, και δεν τον βοηθάνε και τα αγγλικά του).

Ο βλάκας Σλάβος δημοσιογράφος επιμένει, κράζοντας συνέχεια "macedonians, macedonians, macedonians", αλλά ο Αλέξης, ευγενικά τον ….γράφει στα π.....α του!!!

Πιο καθαρά δεν γινόταν να το πει ο Αλέξης Τσίπρας, όταν αναφέρθηκε στον "εθνικισμό του πρώτου κόμματος της FYROM" (φύρομ την είπε, όχι σαν κάτι άλλους ..πατριώτες, που τα μασάνε) και μίλησε για τον "αλυτρωτισμό των γειτόνων", που εμποδίζει την επίτευξη λύσης.
("what worries us in our relations with FYROM is not so much the name but the nationalism ...we are very uneasy when we see when we see nationalistic parties place first in the neighboring country and start withdrawing irredentist thoughts and policies of the past") είπε ο κ. Τσίπρας.


Είναι παρήγορο το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αντελήφθη επιτέλους ποιοι είναι οι ακραίοι εθνικιστές που εμποδίζουν τη λύση, σε αντίθεση με άλλα (χαμηλόβαθμα είναι η αλήθεια) στελέχη του κόμματός του, που ψάχνουν "εχθρούς" και φαντάσματα στην Ελλάδα !
Καιρός να σοβαρευτούν και τα λίγα στελέχη-σούργελα των περίεργων "συνιστωσών" που σαχλαμαρίζουν επικινδύνως με το Σκοπιανό, ξερνώντας ανοησίες.

Ακούστε το ηχητικό του κ Τσίπρα με το σλάβο δημοσιογράφο



Δείτε το video στο οποίο ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στον "εθνικισμό του πρώτου κόμματος της FYROM"



taxalia.blogspot.com