Νέα προβλήματα προκαλεί στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο αναρχικός βουλευτής Β. Διαμαντόπουλος


ΝΔ και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ξανά στα χαρακώματα μετά τις νέες δηλώσεις του αναρχικού βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλου ο οποίος σε συνέντευξη τύπου την προηγούμενη εβδομάδα στοχοποίησε το Mall τέσσερις ημέρες πριν από την επίθεση.

«Ο κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, τέσσερις ημέρες πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα.

«Μετά από αυτό περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου που καλεί τον Αλέξη Τσίπρα «να πάρει, επιτέλους, σαφή θέση» και τον κ. Διαμαντόπουλο «να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία».

Στο πιο κάτω video από τη συνέντευξη τύπου στις 16 Ιανουαρίου που έγινε στο γραφείο του κ. Διαμαντόπουλου στη Καστοριά και τέσσερις ημέρες πριν από την επίθεση στο Mall ακούγεται ο ίδιος ο αναρχικός βουλευτής να λέει τα εξής:

«Ανομία είναι το Mall του κ. Λάτση, το οποίο είναι αυθαίρετο (...) Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο».

Μετά τα όσα έχουνε συμβεί σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο με τις κατά καιρούς διάφορες δηλώσεις του συγκεκριμένου βουλευτή, η τοπική κοινωνία της Καστοριάς όπου εκλέχθηκε βουλευτής, του γυρίζει την πλάτη και καλεί τον τοπικό ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να πάρει άμεσα μέτρα.

"Ανομία είναι το είναι το Mall του κ. Λάτση"!


"Λες στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου, η αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο";