Μ. Αντωνίου: Δεν είναι σωστό χωρίς επίσημες ανακοινώσεις να κάνουμε δηλώσεις!


Ο δήμαρχος Καστοριάς δυστυχώς με τις χθεσινές βιαστικές και πρόχειρες ανακοινώσεις του έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις σε όλη την Δ.Μακεδονία με αποτέλεσμα όλοι να βάζουν τα δυνατά τους ώστε να μην χαθούν τμήματα από τις περιοχές τους.
Μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ η κ. Αντωνίου ξεκαθάρισε πως » για την νέα αναδιάρθρωση των ΑΕΙ και ΤΕΙ δεν υπάρχει τίποτε σίγουρο και ανακοινώσιμο μέχρι σήμερα και πως για τον νομό Καστοριάς προσπαθούμε για το καλύτερο, αλλά δεν είναι σωστό χωρίς επίσημες ανακοινώσεις να βγαίνουμε και να κάνουμε δηλώσεις για τρία τέσσερα κτλ τμήματα»

Θ. Αναστασίου: Λάθος οι θριαμβολογίες Χατζησυμεωνίδη

Λάθος οι θριαμβολογίες του Μ.Χατζησυμεωνίδη για τα τμήματα ΤΕΙ, με αυτόν τον τρόπο ξεσήκωσε αντιδράσεις άλλων πόλεων. Καλύτερα είναι να περιμένουμε τις ανακοινώσεις του υπουργείου και μετά όλοι μας θα χαρούμε» τόνισε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως με τέτοιες τοποθετήσεις πριν τις κρίσιμες ανακοινώσεις κάνουμε μόνο κακό στον όποιο σχεδιασμό μας αφού έτσι φανερώνουμε κινήσεις και προθέσεις.

Ο κ. Αναστασίου αναφέρθηκε με πολλές λεπτομέρειες και στο θέμα της ανέγερσης του αστυνομικού μεγάρου Καστοριάς ζητώντας την άμεση σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς για ενημέρωση και απόφαση.

Οι δηλώσεις τις κ. Αντωνίου


Οι δηλώσεις του κ. Χατζησυμεωνίδη για 4ο τμήμα ΤΕΙ

α

Οι δηλώσεις του κ. Θ. Αναστασίου



alphafm.gr