Διπλή καραμπόλα στην Εγνατία Οδό με ένα νεκρό και 26 τραυματίες - φωτο & video


Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και 26 άτομα τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους τρία παιδιά, σε διπλή καραμπόλα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013 με διαφορά λίγων λεπτών και σε πολύ κοντινή απόσταση η μία από την άλλη στη θέση Κλειδί της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη καραμπόλα προκλήθηκε, όταν οδηγός φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του -    πιθανότατα λόγο της ομίχλης που επικρατούσε στο σημείο -προσέκρουσε στο στηθαίο και αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα 19 συνολικά αυτοκίνητα που ακολουθούσαν, να πέσουν πάνω του με μεγάλη ταχύτητα.

Λίγα μέτρα πιο μακριά και σχεδόν ταυτόχρονα σημειώθηκε και η δεύτερη καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν οκτώ αυτοκίνητα, ενώ ανάμεσά τους ήταν κι ένα ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε μία έγκυο από την Πτολεμαΐδα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Τα αίτια της διπλής καραμπόλας ήταν η πυκνή ομίχλη, που επικρατούσε εκείνη την ώρα στην περιοχή.

Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και τρεις συμπολίτες μας, ο Πναγιώτης Σιώζος μαζί μα τις δύο κουνιάδες του οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, με σοβαρότερα τραυματισμένη την μικρότερη κ. Άννα Τζίκα.

Δείτε φωτογραφίες από τις δύο καραμπόλες



Δείτε video


























atixima





atixima2




atixima3