Στις 15 Μαΐου, το Run Greece Καστοριά 2016

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το Run Greece, έρχεται στην Καστοριά.

Μετά το περσινό ρεκόρ συμμετοχών για το νομό Καστοριάς, (συμμετείχαν 2.369 δρομείς) το Run Greece έρχεται να μας βγάλει, ξανά, όλους στο δρόμο, στις 15 Μαΐου 2016.

Το φετινό πρόγραμμα των αγώνων που γίνετε σε έξι πόλεις, είναι το εξής :

27/3  Run Greece - Λάρισα
17/4  Run Greece - Ηράκλειο
8/5    Run Greece - Γιάννενα
15/5  Run Greece - Καστοριά
25/9  Run Greece - Αλεξανδρούπολη
9/10  Run Greece - Πάτρα

Το Run Greece είναι η γιορτή του αθλητισμού και πολιτισμού του ΣΕΓΑΣ και δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες πολίτες της περιφέρειας, να συμμετάσχουν σε διοργανώσεις υψηλού επιπέδου και να ζήσουν την μοναδική εμπειρία που προσφέρει η παρουσία σε ένα αθλητικό γεγονός, γιορτή για τις πόλεις της περιφέρειας.καθώς πραγματοποιείται στα κέντρα έξι πόλεων και έχει ως στόχο να σας βγάλει  -κυριολεκτικώς- από τα σπίτια σας, το φετινό πρόγραμμα της σειράς των αγώνων Run Greece, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και με μεγάλο χορηγό την WIND είναι η Λάρισα, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα, η Καστοριά, η Αλεξανδρούπολη και η Πάτρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά την περσινή διοργάνωση η πόλη των ρεκόρ ήταν η Λάρισα, αφού εκεί σημειώθηκαν οι κορυφαίες επιδόσεις στις τρεις από τις τέσσερις αποστάσεις. Στα 10χλμ των Ανδρών στην αντίστοιχη απόσταση των γυναικών αλλά και το ρεκόρ της απόστασης στα 5χλμ των Γυναικών, στον αγώνα της Λάρισας δήλωσαν συμμετοχή 3.598.

Η δεύτερη πόλη με τη μεγαλύτερη συμμετοχή ήταν η Πάτρα εκεί όπου εγγράφτηκαν 4.233 δρομείς όλων των ηλικιών. Στην Πάτρα έγινε και νέο ρεκόρ στα 5χλμ Ανδρών.

Αύξηση συμμετοχών παρουσίασαν στο σύνολο τους όλες οι πόλεις  με τα Γιάννενα να έχουν 3.440 δρομείς, την Αλεξανδρούπολη 2.431 και η Καστοριά 2.369.