Ψηφιακή εκπαίδευση από τα κέντρα ξένων γλωσσών KLS

Τα κέντρα ξένων γλωσσών KLS πρωτοπόρα για άλλη μια φορά...
προσφέρουν -εντελώς δωρεάν- από τη νέα σχολική χρονιά, tablet την ώρα του μαθήματος.

Τα κέντρα ξένων γλωσσών KLS, που βρίσκονται στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1999 είναι γνωστό ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, όντας από τα πρώτα κέντρα που εισήγαγαν αρχικά τους υπολογιστές, αργότερα τον διαδραστικό πίνακα, και φέτος, κάτι που δεν έχουμε ακούσει από άλλο κέντρο ξένων γλωσσών, τη ζωντανή εκμάθηση βασισμένη σε ευρωπαϊκά πρότυπα, μέσα από tablet και εξειδικευμένο διαδραστικό υλικό.

Πέραν του ότι η διδασκαλία σαφώς γίνεται προσιτή και ευχάριστη για τη νέα γενιά, δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να επικεντρωθούν στις ιδιαίτερες ανάγκες τους και να βελτιώσουν την αντίληψή τους στην αγγλική γλώσσα.

Φυσικά και ο σύγχρονος καθηγητής αποκτά το πλεονέκτημα να εντοπίζει εύκολα και έγκαιρα τις ιδιαίτερες αδυναμίες του κάθε μαθητή και να έχει ένα πολύ πιο ευέλικτο σχήμα διδασκαλίας.

Η νέα αυτή υπηρεσία των κέντρων KLS είναι εντελώς δωρεάν, δεν έχει καμία επιβάρυνση στα δίδακτρα και μάλιστα, στα πιο πολλά από τα επίπεδα της αγγλικής γλώσσας, τα παιδιά θα μπορούν να περάσουν εφαρμογή και σε δικό τους tablet/pc/laptop/mobile, ώστε να μπορούν να εξασκούνται και από το σπίτι τους.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει:

Δύο κέντρα ξένων γλωσσών KLS στην Καστοριά, Πτολεμαίων 3, 2ος ορ. (τηλ. 24670 21113), και στη Χλόη, Λεωφ. Γουναράδων και Παπατέρπου (ισόγειο, τηλ. 24670 21225).

Κέντρα ξένων γλωσσών KLS στα Γρεβενά, Θεοδώρου Ζιάκα 4, 1ος ορ. (24620 82790).