Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών - Εκδήλωση στην Καστοριά

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών «Μαζί σου», η Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό/Δ.Α.Δ Νομού Καστοριάς,
ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας Καστοριάς καθώς και οι πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης μας: Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Σπασμένο ρόδι», Όμιλος πολιτιστικής ανάπτυξης Καστοριάς «Μύησις» και ο πολιτιστικός σύλλογος «Αθανάσιος Χριστόπουλος» πραγματοποιούν

12 & 13 Ιουνίου 2015 εκστρατεία εθελοντισμού & ενημέρωσης

για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

με την παρουσία του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

α) Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς ημερίδα ενημερωτικού χαρακτήρα για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

β) Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00 στο Θέατρο Πάρκου Ολυμπιακής Φλόγας εκδήλωση με την συμμετοχή των δημοτικών σχολείων του Νομού Καστοριάς σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους και τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καστοριάς.

γ) Παρασκευή 12 Ιουνίου 19:00-22:00, Σάββατο 13 Ιουνίου 10:00-16:00

Ενημέρωση και λήψη δειγμάτων από το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στα ξύλινα σπιτάκια δίπλα από το σιντριβάνι στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας κατά την διάρκεια των δύο ημερών.

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2012. Αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους.

Στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών μπορούν να δώσουν δείγμα στοματικού επιχρίσματος άτομα ηλικίας από 18-45 ετών.