Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Καστοριά

Η Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του οργανισμού θα βρίσκεται στο parking της Περιφέρειας από την Τρίτη 9 έως και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται τους φίλους και υποστηρικτές του στην Καστοριά, με ένα χαρούμενο και φιλόξενο Χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Ο οργανισμός Το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τη σημαντική στήριξη των φίλων του σε όλη την Ελλάδα μπορεί και μοιράζει το χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται στη χώρα, μέσα από δράσεις που έχουν στόχο τη φροντίδα και την προστασία τους.

Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη, περίσσια δημιουργικότητα και φαντασία χριστουγεννιάτικες κατασκευές διακόσμησης αλλά και Χριστουγεννιάτικα δώρα για μικρούς και μεγάλους. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις του Οργανισμού που εδώ και 19 χρόνια στέκεται δίπλα σε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη χαρίζοντας χαμόγελα!

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ’ αυτό και στα λόγια. Το πρώτο εξάμηνο του 2014 στήριξε 57.056 παιδιά και τις οικογένειές τους, παρέχοντας κάλυψη σε πρωτογενείς ανάγκες καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη.

Φέτος τα Χριστούγεννα, ενισχύστε κι εσείς Το «Χαμόγελο του Παιδιού», αγοράζοντας δώρα για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας και βοηθήστε να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο: να χαρίσουμε ένα χαμόγελο σε όλα τα παιδιά!

Η Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του οργανισμού θα βρίσκεται στο parking της Περιφέρειας από την Τρίτη 9 έως και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 09:00-14:00 & 17:00-20:00, Σαββατοκύριακο 09:00- 16:00

Περισσότερες πληροφορίες: Το «Χαμόγελο του Παιδιού», τηλέφωνο: 2310 250160,

e-mail: thessaloniki@hamogelo.gr, www.hamogelo.gr