Η sky express…πετάει για τα Καστοριανά Ραγκουτσάρια!

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου ''Τσαρσί'' και του Δήμου Καστοριάς/Αντιδημαρχία Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων η αεροπορική εταιρία sky express
προσφέρει έκπτωση 30% (με επιστροφή) στο δρομολόγιο Αθήνα-Καστοριά.

Μετά από ενέργειες του Πολιτιστικού Συλλόγου ''Τσαρσί'' και του Δήμου Καστοριάς/Αντιδημαρχία Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων  και μετά από επαφές με την αεροπορική εταιρεία sky express, η οποία συνδέει την πόλη της Καστοριάς με την Αθήνα, η εν λόγω αεροπορική εταιρεία στηρίζει δυναμικά το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός  της πόλης μας προσφέροντας σημαντική έκπτωση στα ναύλα για το διάστημα από Παρασκευή 2 μέχρι και Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015.

Με την ενέργεια αυτή η αεροπορική εταιρεία sky express δίνει την ευκαιρία και το κίνητρο στους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα μέσω Αθηνών να ταξιδέψουν στην πόλη της Καστοριάς κατά το διάστημα των ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΩΝ (Καστοριανά καρναβάλια) με απίστευτα χαμηλές τιμές.

Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει από Παρασκευή 2 μέχρι και Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 για το δρομολόγιο ΑΘΗΝΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ (με επιστροφή), προσφέροντας ΕΚΠΤΩΣΗ 30%.

Αυτό σημαίνει ότι η αξία του εισιτηρίου Αθήνα-Καστοριά και αντίστροφα διαμορφώνεται στο ποσό των 129,43 ευρώ (από 177 που ισχύει κανονικά).

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ''Τσαρσί'' ευχαριστεί θερμά την Κρητική αεροπορική εταιρεία sky express για την αποδοχή του αιτήματος, που αν μη τι άλλο συμβάλλει ουσιαστικά στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας, τα ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ.

Κλείστε σύντομα λοιπόν τα εισιτήριά σας για την Καστοριά με την  sky express.
Τα Καστοριανά Ραγκουτσάρια και το Τσαρσί σας περιμένουν…

Κλείστε εδώ τα εισιτήρία σας εδώ