Σύλλογος "Τσαρσί" Δελτίο τύπου


Βούλιαξε από κόσμο το Τσαρσί στη συναυλία των Baildsa

Με πυροτεχνήματα, βεγγαλικά και βαλκανικούς ήχους υποδέχθηκαν το καλοκαίρι οι κάτοικοι του Ιστορικού κέντρου της Καστοριάς

‘’Καλημέρα Καλοκαίρι’’ ήταν ο τίτλος της πρώτης συναυλίας του καλοκαιριού που διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιουνίου 2014 στην πλατεία Ομόνοια ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘’Τσαρσί’’.

Περισσότεροι από 1000 άνθρωποι, για πάνω από τέσσερις ώρες χόρεψαν και τραγούδησαν υπό βαλκανικούς ήχους, τσιγγάνικες μελωδίες και post punk αισθητική από τους Baildsa, ξεχνώντας έστω και για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες καθώς και η εγγυημένη διασκέδαση ,προσέλκυσαν πλήθος κόσμου στο ιστορικό κέντρο της πόλης, το Τσαρσί, όπου οι Baildsa με τα τραγούδια τους οδήγησαν την βραδιά σε ένα απίστευτο πάρτι μέχρι τις 2 τα ξημερώματα!!!

Το δημοφιλές συγκρότημα ξεσήκωσε με τα τραγούδια του τους θαυμαστές του και μη, που δεν σταμάτησαν λεπτό να χορεύουν και να τραγουδούν τις επιτυχίες τους.

Με την έναρξη της συναυλίας ο ουρανός στο Τσαρσί φωτίστηκε από πολύχρωμα πυροτεχνήματα, καλωσορίζοντας με αυτόν τον τρόπο το καλοκαίρι -σύμφωνα με τον τίτλο της συναυλίας-, ενώ αντίστοιχη ήταν και η εικόνα στο φινάλε της απόλυτα πετυχημένης από όλες τις πλευρές βραδιάς.

Ωστόσο, την αυλαία της συναυλίας άνοιξε το Καστοριανό και ιδιαίτερα συμπαθητικό γκρουπ Los Alamos, προσφέροντας και αυτοί με τη σειρά τους όμορφη διασκέδαση και άφθονο κέφι.

Τέλος, όλοι η παρευρισκόμενοι είχαν να πουν τα καλύτερα για την όλη διοργάνωση που έφερε την υπογραφή του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’ Τσαρσί’’ ο οποίος για μία ακόμη φορά σε εκδήλωση του κατάφερε να προσελκύσει πλήθος κόσμου και να δώσει ζωντάνια στην ξεχασμένη από όλους περιοχή.

Το ‘’Τσαρσί’’ έστειλε 4 ζευγάρια καλοκαιρινές διακοπές!!!

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά από την οποία 4 ζευγάρια είχαν την ευκαιρία να πάνε δωρεάν σε τέσσερις καλοκαιρινούς προορισμούς.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν και αντιστοιχούν σε κάθε δώρο είναι οι κάτωθι:

1610 - 5 ημέρες διαμονή στο Hotel Kostas Apartments στη Κέρκυρα
1864 - 5 ημέρες διαμονή στο Isthmia Prime Hotel στον Ισθμό της Κορίνθου
1032 - 3 ημέρες διαμονή στο Tsamis Hotel & Spa στη Ζάκυνθο
2411 - 3 ημέρες διαμονή σε Παραδοσιακό Ορεινό Καταφύγιο στο Γράμμο

* Το Νο 1610 κέρδισε ο κ. Λουκάς Κωνσταντίνου από την Καστοριά
* Το Νο 1864 κέρδισε ……………………………………………….
* Το Νο 1032 Βασιλική Γέρου από την Καστοριά
* Το Νο 2411 κέρδισε ο κ. Γεώργιος Γκαλίτσας από την Καστοριά

*Παρακαλούνται όσοι αγόρασαν λαχεία από την προπώληση που πραγματοποιήθηκε, η από την πλατεία Ομόνοια και απουσίαζαν κατά την ώρα της κλήρωσης να ελέγξουν τα λαχεία τους, αυτός που έχει το νούμερο 1864 να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6931 860 974 ώστε να πάρει το δώρα του.

Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την όλη εκδήλωση-πριν και κατά τη διάρκειά της
Ευχαριστούμε το Καστοριανό μουσικό γκρούπ Los Alamos
Ευχαριστούμε το συγκρότημα Baildsa που για άλλη μία φορά στήριξε εκδήλωση του συλλόγου
Ευχαριστούμε την Under Sound για την ηχητική κάλυψη
Ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου για την εθελοντική τους προσφορά κατά τη διάρκεια της συναυλίας

Δείτε φωτογραφίες









Περισσότερες φωτογραφίες δείτε ΕΔΩ
Παρακολουθήστε video σε ανανέωση της σελίδας