2ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας

2ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα :
’’Καστοριά, Χειμώνας 2012 - 2013’’
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς ’’Το Τσαρσί’’ διοργανώνει τον 2οδιαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα : ’’Καστοριά, Χειμώνας 2012 - 2013’’, μέσα από την προσωπική ματιά του ερασιτέχνη φωτογράφου.
Στον διαγωνισμό μπορούν οι συμμετέχοντες ΜΟΝΟ ερασιτέχνες φωτογράφοι αποθανατίζοντας αγαπημένα σημεία, στέκια, σύμβολα της πόλης, και τόσα πολλά όμορφα που χαρακτηρίζουν την Καστοριά μας, αναδεικνύοντας την ομορφιά της και τη χειμερινή περίοδο, χωρίς λέξεις, αλλά με πολλές εικόνες.
Όροι του διαγωνισμού
1) Οι Φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σχετικές με την πόλη της Καστοριάς και ιδιαίτερα τη χειμερινή περίοδο.
2) Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει τουλάχιστον με ΔΥΟ(2) φωτογραφίες.
3)α. Η αποστολή των φωτογραφιών ξεκινάει από Παρασκευή 28Δεκεμβρίου 2012 και με καταληκτική ημερομηνία αποστολής τηνΚυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013.
β. Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 όλες οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν σε ειδικό μπάνερ στην ιστοσελίδα www.totsarsi.gr, ώστε να ξεκινήσει η ψηφοφορία η οποία θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013.
γ.Σε κάθε φωτογραφία θα δοθεί από την διοργάνωση αύξοντος αριθμός για την εύκολη διεξαγωγή και το αδιάβλητο του διαγωνισμού.
4) α. Η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνει σε ψηφιακή μορφή σε αρχεία JPG μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση totsarsi@hotmail.gr
β. Η ημερομηνία αποστολής θα αποδεικνύεται μέσω του e-mail.
γ. Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με την/τις φωτογραφία-ες του να αποστέλλει και τα στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό και e-mail (σε περίπτωση που είναι διαφορετικό από το e-mail αποστολής).
5) Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να προσκομίσει στα γραφεία του συλλόγου (σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν) τυπωμένες τις φωτογραφίες με τις οποίες συμμετέχει στο διαγωνισμό σε διάσταση 20 εκ. χ 30 εκ. (Η φωτογραφία μετά το τέλος του διαγωνισμού θα παραδοθεί στον συμμετέχοντα).
*OΣύλλογος σε συνεργασία με τα φωτογραφεία που συμμετέχουν στον διαγωνισμό εξασφάλισε για τους συμμετέχοντες ειδική τιμή εκτύπωσης στην ανωτέρω διάσταση 5 ευρώ οι δύο (2) φωτογραφίες.
6) Όλες οι φωτογραφίες θα εκτεθούν σε εκδήλωση, και σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.
7) Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες που θα βραβευθούν θα συμπεριληφθούν και στο ετήσιο ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2014.
8) Απονομή Τιμητικού Τίτλου στους νικητές του διαγωνισμού, 1η, 2η και 3η θέση.
9) Αναμνηστικό συμμετοχής θα απονεμηθεί σε όλους όσους θα αποστείλουν φωτογραφίες (Βεβαίωση Συμμετοχής).
10) Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.
11) Το 1οβραβείο του διαγωνισμού θα κριθεί από 3μελή επιτροπή που θα αποτελείτε από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό φωτογράφους, (studioΤΣΟΛΗΣ, fotoMilano, PhotographyΜάνος Σινόπουλος), οι οποίοι θα παραλάβουν τις φωτογραφίες με κωδικό αριθμό και όχι ονομαστικά.
12) Το 2οκαι το 3οβραβείο θα κριθούν από τηνψηφοφορία, όπως αναφέρετε στο άρθρο 3' παράγραφος β' του παρόντος.

Από το διαγωνισμό εξαιρούνται τα μέλη του Δ/Σ του συλλόγου, καθώς και των μελών τις 3μελούς επιτροπής και οι συγγενείς 1ου βαθμού αυτών.

Η εξαργύρωση των βραβείων του διαγωνισμού από τους νικητές θα πρέπει να γίνει εντός των έξι (6) μηνών από την ημέρα απονομής τους, και από τα κάτωθι καταστήματα, ανάλογα το βραβείο.
ΒΡΑΒΕΙΑ
1οΔωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ από το κατάστημα foto Milano (Μητροπόλεως 21).
2ο Δωροεπιταγή αξίας 60 ευρώ από το κατάστημα studioΤΣΟΛΗΣ (Κελέτρου 2 και 11ης Νοεμβρίου 13).
3ο Δωροεπιταγή αξίας 60 ευρώ από το κατάστημα PhotographyΜάνος Σινόπουλος (Αλ. Κομνηνού 2 πλατεία Δαβάκη).
Διοργάνωση
Πολιτιστικός Σύλλογος ”Το Τσαρσί”
Βαλαλά 1 Πλατεία Ομονοίας Καστοριά – τκ 52 100
Τηλ. 2467 890 130 (αστική χρέωση)
Ειδικές πληροφορίες για το διαγωνισμό τηλ. 694 84 04 744