«Βαλκανικοί ήχοι, τσιγγάνικες μελωδίες, punk αέρας» Συναυλία στο Ιστορικό Κέντρο της Καστοριάς (πλατεία Ομονοίας)

''Όλοι Μαζί Μπορούμε''

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ''Το Τσαρσί'' Καστοριάς ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή του Ιστορικού κέντρου της πόλης της Καστοριάς, στα πλαίσια της προσπάθειάς του για προσφορά ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ, και σε συνεργασία με την Αλληλεγγύη Καστοριάς, διοργανώνει συναυλία Αλληλεγγύης στην κεντρική πλατεία της πόλης (πλατεία Ομονοίας), την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012.

Η είσοδος στην Συναυλία είναι ελεύθερη.

Η όλη διοργάνωση αποτελεί μέρος της αλληλεγγύης μας, προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, (άποροι, άνεργοι, άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά και άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα), καθώς κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα γίνετε συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία θα μοιραστούν από την Αλληλεγγύη Καστοριάς στις πιο πάνω ομάδες.

Συναυλία με τους ΒAiLdSA στην πλατεία Ομονοίας...Στη Συναυλία θα εμφανιστούν και τοπικά συγκροτήματα...Σύντομα θα σας ενημερώσουμε, πιο αναλυτικά.


«Βαλκανικοί ήχοι, τσιγγάνικες μελωδίες, punk αέρας σε μουσικές που δύσκολα κρατάς τα πόδια σου στο χώμα...»

Μπάντα μπαϊλντισμένων χωρικών και όχι αγανακτισμένων πολιτών.
Αποτελούμενη από μέλη γεννημένα, ο-μορφωμένα και σπουδ(αι)αγμένα στη νότια βαλκανική, πιο συγκεκριμένα την ευρύτερη περιοχή της Mακεδονίας όπως και την προσαρτηθείσα στο ελληνικό κράτος το 1881, Θεσσαλία. Ω ένδοξα βουνά και κάμποι! Κάτοικοι του USB (United Space of Balkans) εδώ και χρόνια, τεντώνοντας σύρματα, χτυπώντας δέρματα, φυσώντας σωλήνες, ξεφυσώντας μαύρα κουτιά και οργανώνοντας το χρόνο προσπαθούμε να έρθουμε στα ίσια μας. Στα σύγκαλά μας!

Ψυχολογικώς, αισθηματικώς, συναισθηματικώς τε και οικονομικώς (το τελευταίο να δεις επιτυχία).

Ως ρομ-αλέοι αλιείς (καθάρματα sarkozyδες) σε φουρτουνιασμένη θάλασσα κι επειδή χαΐρι δεν είδαμε από τον Άι-Νικόλα, προσπαθούμε να μικροδράσουμε αψηφώντας μικρά και μεγάλα κτήνη που επιζητούν επικυριαρχικά γη και ύδωρ, στέπες και τσέπες, βράχια και στομάχια, υφάλους και εγκεφάλους, deep δόντια.
Σε συνεργασία με το ζωικό αντιβασίλειο, αποφεύγοντας τις γουρνοπατσές, κινούμαστε πρόσω ολοταχώς.
Μαζί με μπαϊλντισμένα skaθάρια, punk reggaeς, balkan αρκούδες και gypsy φάλαινες είμαστε και
περνάμε καλά! Γκράο...

Οι ΒAiLdSA Live στο "Gagarin 205" στις 6/4/2012 στην Αθήνα όπου άνοιξαν την συναυλία των Locomondo!



Οι Baildsa παίζουν το U.S.B. στην ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα 9/1/2012!