Ευχαριστήριο προς τους εκθέτες από το σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ»
ευχαριστεί θερμά τους εκθέτες της 37ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς για τη συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Διοίκηση, υπερκαλύπτοντας για ακόμη μία χρονιά όλους τους διαθέσιμους εκθεσιακούς χώρους.

Σε σχέση με τη φετινή διοργάνωση, η Διοίκηση έχει προχωρήσει στις ακόλουθες ενέργειες :

1. Έχουν αποσταλεί 24.870 έντυπες προσκλήσεις ταχυδρομικώς σε οίκους τους εξωτερικού και 3.365 e-mail από τη βάση δεδομένων των γραφείων μας. Επιπρόσθετα σε συνεργασία με το INFUR και το RED BOOK INTERNATIONAL έχουν αποσταλεί σε σύνολο 53,500 ενημερωτικά Newsletters. Προσκλήσεις έχουν αποσταλεί και σε όλες τις δημοπρασίες παγκοσμίως.

2. Έχουν αποσταλεί προσκλήσεις στις Πρεσβείες και στα Προξενεία μας σε χώρες «αγορών – στόχων» τις οποίες έχουν προωθήσει σε φορείς του εξωτερικού. Επιπρόσθετα έχει ενημερωθεί και η βάση δεδομένων του Σ.Γ.Κ. βάση των στοιχείων γουνοποιητικών επιχειρήσεων που μας έχουν αποστείλει.

3. Και φέτος τα 4 μεγαλύτερα Δημοπρατήρια παγκοσμίως στηρίζουν με τη χορηγία τους την 37η Δ.Ε.Γ.Κ. Συγκεκριμένα, μέγας χορηγός είναι το Δημοπρατήριο της AMERICAN LEGEND, χορηγός GALA το Δημοπρατήριο της NAFA, και Χορηγοί τα Δημοπρατήρια KOPENHAGEN FUR και SAGA FURS.

4. Για την προβολή της 37ης Δ.Ε.Γ.Κ. o Σ.Γ.Κ. συμμετείχε στην κλαδική Έκθεση IDF – Istanbul Leather Fair με περίπτερο, ενώ έγινε διανομή προσκλήσεων στην Έκθεση Hong Kong, στην Έκθεση MIFUR και στην Έκθεση Τουρισμού Μόσχας MITT.

5. Διαφημιστικές καταχωρήσεις της 37ης Δ.Ε.Γ.Κ. υπάρχουν στα κλαδικά περιοδικά INFUR, PELLICCE MODA, PAGIN EDIZIONI, RED BOOK INTERNATIONAL & TURKISH LEATHER και διαφημιστικά banners τόσο σε ιστοσελίδες διεθνών κλαδικών Μ.Μ.Ε. όσο και διεθνών οργανωτών Εκθέσεων.


6. Πέρα από την ιστοσελίδα της Έκθεσης www.furfair.gr που ενημερώνεται συνεχώς έχει δημιουργηθεί σελίδα στο facebook (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ) με πάνω από 1.100 φίλους και πληροφόρηση σχετικά με τις δράσεις του Συνδέσμου μας.

7. Για το Gala της 37ης Δ.Ε.Γ.Κ. το οποίο θα πραγματοποιηθεί την πρώτη μέρα λειτουργίας της Έκθεσης έχει επιλεγεί η Αίθουσα του “Black Diamond” όπου μετά την επίδειξη θα ακολουθήσει δείπνο και μουσική βραδιά με επώνυμους καλλιτέχνες.

8. Έχει δρομολογηθεί η έλευση 230 Ρώσων και Ουκρανών εμπορικών επισκεπτών στην 37η Δ.Ε.Γ.Κ. με ειδική πτήση charter ενώ δεχόμαστε συνεχώς μηνύματα ότι την Έκθεση θα επισκεφθούν πολλοί ξένοι αγοραστές για πραγματοποίηση εμπορικών συναλλαγών.

9. Τέλος, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της 37ης Δ.Ε.Γ.Κ. στο οποίο έχουν ενταχθεί και δύο ημερίδες ως παράλληλες εκδηλώσεις είναι το ακόλουθο :

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - 4 ΜΑΪΟΥ 2012
Εγκαίνια: 9:00
Ώρες Λειτουργίας: 9:00 - 19:00
Gala στην Αίθουσα του “Black Diamond” – Περιοχή Χλόη
Ώρα προσέλευσης 19:30
Fashion Show : 20:00
Δείπνο : 21:00
Ελληνική ζωντανή μουσική : 22 :00

ΣΑΒΒΑΤΟ - 5 ΜΑΪΟΥ 2012
Ώρες Λειτουργίας: 9:00 - 19:00
Ημερίδα για τη Μόδα : 15:00 με θέμα : “Who are you?” – Ομιλητής : Βασίλης Καρντάσης - Καθηγητής του Royal College of Art του Λονδίνου

ΚΥΡΙΑΚΗ - 6 ΜΑΪΟΥ 2012
Ώρες Λειτουργίας: 9:00 - 19:00

ΔΕΥΤΕΡΑ - 7 ΜΑΪΟΥ 2012
Ώρες Λειτουργίας: 9:00 - 19:00
Ημερίδα στα πλαίσια της «Εβδομάδας Γούνας» σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς :
19: 30 με θέμα : «Η Ιστορία της Γούνας»


Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γραμματεία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς εύχονται καλή επιτυχία στους εκθέτες και καλές δουλειές!!!

    ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ                                                   ΓΚΙΑΤΑΣ ΦΑΙΔΩΝ