Ο Πινόκιο έρχεται στην Καστοριά (Μικρό Θέατρο Λάρισας)

Το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ πιστό στο ραντεβού με του μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και την φετινή θεατρική χρονιά.

Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν σε όλη την Ελλάδα οι παιδικές παραστάσεις :  Τα Καινούργια ρούχα του Βασιλιά , Οι Μύθοι του Αισώπου, Η Πεντάμορφη & το Τέρας , Ο Λύκος & τα 3 γουρουνάκια, έρχεται για 8η χρονιά στην Καστοριά να παρουσιάσει το Νέο του Αριστούργημα. «ΠΙΝΟΚΙΟ» Carlo Collodi σε σκηνοθεσία του Γιώργου Πούλη, για όλα τα παιδιά από 2 ετών & άνω, με 2 παραστάσεις, στο Συνεδριακό Κέντρο ΕΔΗΚΑ Καστοριάς.

Λίγα λόγια για το έργο…

Η πασίγνωστη ιστορία του Πινόκιο. Σε μια θεατρική μεταφορά από το Μικρό Θέατρο Λάρισας. Ο Πινόκιο είναι ο ήρωας που αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους. Από την ελεύθερη βούληση και την ανεξαρτησία που του χαρίζεται, καλείται να αποδείξει πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Μέσα από τις διάφορες «προκλήσεις» που συναντά στον δρόμο του, ο μικρός μας φίλος, πρέπει να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της ζωής. Οι αστείες καταστάσεις και οι περιπέτειες στην καθημερινότητα του, τον οδηγούν στην απόδειξη πως μόνο με απόλυτη εσωτερική δύναμη γίνονται όλα πραγματικότητα.

Ένα κούτσουρο αποκτά ζωή από την μπλε νεράιδα. Ο Τζεπέτο φτιάχνει μια μαριονέτα και της δίνει το όνομα Πινόκιο. Μπαμπάς και γιος δοκιμάζονται μέρα με τη μέρα να τελειοποιήσουν την ευχή τους και ο Πινόκιο να γίνει ένα κανονικό παιδάκι. Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα Carlo Collodi   Η συνέχεια …επί Σκηνής!!!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν & Χορεύουν οι Ηθοποιοί

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ
ΤΖΕΪΣΟΝ ΚΟΛΙΝΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ
ΆΡΗΣ ΠΛΙΟΣ

Σκηνοθεσία : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ
Σκηνικά : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Δημόσιες Σχέσεις : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ
Σχεδιασμός Φωτισμών : ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ
Γραφιστικά : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ
Διασκευή : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ
Κοστούμια : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Κινησιολογία : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Μουσική Επιμέλεια : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ
 Παραγωγή : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ           

Διάρκεια :  87 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)
*Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας* 

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΗΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ     

2 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 11:30 & 17:30

Προπώληση : 7€ (από 2 ετών & άνω)
- Καστοριά ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ «ΜΕΛΩΔΙΑ»
Αθηνάς Ρίζου & Λαζάρου γωνία (δίπλα στο εμπορικό) ΤΗΛ: 24670 86995
- VIVA.GR

 Ταμείο : 9€ (από 2 ετών & άνω)