Ο sef Χρήστος Πλεσιώτης μαγειρεύει μανιτάρια με ζυμαρικά Barilla - Βίντεο & foto

Ο διακεκριμένος sef Χρήστος Πλεσιώτης, στο Ιστορικό κέντρο της Καστοριάς μαγειρεύει,
SPAGHETTI LA CHITTARA, MAFALDINE με μανιτάρι Τρούφα, η τρούφα είναι ένα μανιτάρι, που μεγαλώνει κάτω από το έδαφος (5-30 cm), συμβιώνοντας με το ριζικό σύστημα ορισμένων δένδρων της άγριας χλωρίδας της χώρας μας, αλλά και της μεσογειακής λεκάνης γενικότερα,
το άρωμά της είναι θεσπέσιο, όπως και η γεύση που δίνει στα φαγητά, στα οποία χρησιμοποιείται. και SPAGHETTI MEDITERRANEAN με μανιτάρι, Craterellus cornucopioides, είναι ένα εξαιρετικά νόστιμο μανιτάρι, γνωστό και ως μαύρη τρομπέτα ή Κέρας της Αμάλθειας.

Τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή και των τριών συνταγών είναι της Barilla.

Πρόκειται για SPAGHETTI Νο5 και το MAFALDINE που προέρχεται από τη σειρά La Collezione.
H Barilla σας αποκαλύπτει τα μυστικά της σειράς La Collezione, μία επιλογή ιδιαίτερων σχημάτων ζυμαρικών, ιδανικών για να ικανοποιήσουν τη δημιουργικότητά σας στην κουζίνα. Με τη Barilla μπορείτε να δημιουργήσετε αυθεντικά ιταλικά πιάτα ζυμαρικών, πλούσια σε γεύση και φαντασία, επειδή κάθε σχήμα της σειράς La Collezione είναι πολύ ιδιαίτερου χαρακτήρα, ιδανικό για να συγκρατεί τόσο τις απλές σάλτσες όσο και τις πιο δημιουργικές, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα των συνταγών σας.
Η σειρά La Collezione της Barilla σας προσφέρει πολλές ιδέες για πρωτότυπα και εκλεπτυσμένα μενού, εξασφαλίζοντας ακρίβεια στον έλεγχο της ποιότητας. Επειδή το πάθος της Barilla για τα ζυμαρικά παραμένει άσβεστο από το 1877 ως και σήμερα, η Barilla δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια, επιλέγοντας το καλύτερο σκληρό σιτάρι και ελέγχοντας προσεκτικά όλες τις φάσεις της παραγωγής, ως το τελικό προϊόν.

Από το 1877, η Barilla είναι η ιταλική οικογενειακή επιχείρηση τροφίμων που θεωρεί ότι τα τρόφιμα είναι μια χαρούμενη εορταστική εμπειρία, μια αφορμή για να μοιραζόμαστε γεύση και φροντίδα.

Η Barilla προσφέρει απολαυστικά και ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η Barilla πιστεύει ότι η ιταλική κουζίνα παρέχει ιδανικό θρεπτικό πρότυπο χάρη στα συστατικά ανώτερης ποιότητας και τις απλές συνταγές που χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει μοναδικές εμπειρίες πέντε-αισθήσεων.

Η αίσθηση του ανήκειν, το θάρρος και το ανήσυχο πνεύμα εμπνέουν τη συμπεριφορά μας και χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους μας.

Η Barilla αναγνωρίζει ότι η μακροχρόνια και οικονομικά βιώσιμη ανάπτυξή της πρέπει να βασίζεται σε έναν αδιάρρηκτο δεσμό μεταξύ των στόχων της επιχείρησης και εκείνων της κοινωνίας συνολικά.

Όλα αυτά συνέβησαν στο 3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Mediterranean Culture Festival in Kastoria 2016.

Δείτε το βίντεο και καλή σας όρεξη !



 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ





Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ