Η Barilla Hellas - Μέγας χορηγός του 3ου Mediterranean Culture Festival in Kastoria

To 3ο Mediterranean Culture Festival in Kastoria θα πραγματοποιηθεί στις 1 - 2 - 3 Ιουλίου 2016, στον αύλειο χώρο του πρώην 1ου Γυμνασίου Καστοριάς (Παναγία Κουμπελίδικη).

Μέγας χορηγός του Φεστιβάλ Πολιτισμού που πραγματοποιείται στο Ιστορικό κέντρο της Καστοριάς, είναι η εταιρεία Barilla Hellas.

Από το 1877, η Barilla είναι η ιταλική οικογενειακή επιχείρηση τροφίμων που θεωρεί ότι τα τρόφιμα είναι μια χαρούμενη εορταστική εμπειρία, μια αφορμή για να μοιραζόμαστε γεύση και φροντίδα.

Η Barilla προσφέρει απολαυστικά και ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η Barilla πιστεύει ότι η ιταλική κουζίνα παρέχει ιδανικό θρεπτικό πρότυπο χάρη στα συστατικά ανώτερης ποιότητας και τις απλές συνταγές που χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει μοναδικές εμπειρίες πέντε-αισθήσεων.

Η αίσθηση του ανήκειν, το θάρρος και το ανήσυχο πνεύμα εμπνέουν τη συμπεριφορά μας και χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους μας.

Η Barilla αναγνωρίζει ότι η μακροχρόνια και οικονομικά βιώσιμη ανάπτυξή της πρέπει να βασίζεται σε έναν αδιάρρηκτο δεσμό μεταξύ των στόχων της επιχείρησης και εκείνων της κοινωνίας συνολικά.