Έχεις αγοράσει εισιτήριο και δεν μπορείς να έρθεις στο 37ο River Party;

Το River Party έχει ως σκοπό την χαρά και μόνο τη χαρά για αυτό αν έχεις αγοράσει το εισιτήριο σου και δεν μπορείς να έρθεις τελικά στο φεστιβάλ λόγω της αλλαγής των ημερομηνιών
η People Entertainment Group σου προτείνει τέσσερις λύσεις – σίγουρα μία θα σου ταιριάξει απόλυτα:


1) Μετέτρεψε το εισιτήριο σου σε voucher για να παρακολουθήσεις μια ή και περισσότερες από τις μουσικές ή θεατρικές παραστάσεις της People Entertainment Group τη σεζόν 2015-2016. Μεταξύ των δεκάδων μουσικών και θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών που θα παρουσιάσει η εταιρία τη σεζόν που έρχεται, σίγουρα θα βρεις αυτή ή αυτές που σου ταιριάζουν! Και θα σου αυξήσουμε την αξία του εισιτηρίου σου κατά 20%, αν για παράδειγμα το εισιτήριο σου κόστιζε 40€ το voucher θα είναι αξίας 48€, κοκ.

2) Επίλεξε να χρησιμοποιήσεις το εισιτήριο σου για το επόμενο River Party! Όποια και να είναι η τιμή του εισιτηρίου για του χρόνου εσύ έχεις την επιλογή να το εξασφαλίσεις πρώτος αλλάζοντας το εισιτήριο που κρατάς σήμερα στα χέρια σου!

3) Δώρισε το εισιτήριο σου σε κάποιον που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να έρθει! Αν μπορείς, τώρα είναι η καταλληλότερη εποχή για ένα τέτοιο δώρο. Αν ξέρεις κάποιον μπορείς να του το προτείνεις απευθείας αλλιώς επικοινώνησε μαζί μας και θα το κάνουμε εμείς για εσένα!

4) Δώσε σε εμάς για να πουλήσουμε σε κάποιον άλλο το εισιτήριο σου. Πολλοί από εσάς έχετε αγοράσει τα εισιτήρια σας ακόμη και με 30€ και σίγουρα πολλοί λαχταρούν να τα αγοράσουν. Αν δεν μπορείτε να έρθετε και δεν έχετε βρει κάποιον να τα δώσετε, δήλωσε το σε εμάς και θα τον βρούμε εμείς για εσένα!

Οι ημέρες που ζούμε είναι τόσο δύσκολες για όλους που σίγουρα πρέπει να προσπαθούμε όλοι να τις κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερες. Για αυτό και εμείς στο River Party αποφασίσαμε -μιας και αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε τις ημερομηνίες του- να το ενώσουμε με το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα (Happy People dance music festival) για ακόμη περισσότερη μουσική, να προσθέσουμε εντελώς δωρεάν μια ακόμη ημέρα (6 στο σύνολο), να διατηρήσουμε την τιμή του εισιτηρίου στην τιμή της προπώλησης και να μειώσουμε ακόμη πιο πολύ τις τιμές στις καταναλώσεις των προϊόντων. Γιατί πιστεύουμε ότι η μουσική ενώνει και οφείλει να μείνει ζωντανή για όλους εμάς. Γιατί πιστεύουμε ότι το River Party πρέπει να μείνει ζωντανό για να χαρίσει μια όαση αισιοδοξίας στους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες που το έχουν ανάγκη. Αν όμως για κάποιον λόγο δεν μπορείτε να έρθετε αποφασίστε τι από τα παραπάνω σας ταιριάζει και εμείς είμαστε εδώ για εσάς.

riverparty.org