Κίνηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καστοριάς - Επανάληψη θεατρικής παράστασης

Μέτα την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εκδήλωση για τα παιδιά, με την θεατρική παράσταση "Μόμο"  που οργάνωσε η Κίνηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης "κανένας μόνος στην κρίση",
οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές της παράστασης την Θεατρική ομάδα Μύηση και την ομάδα ΑμεΑ, για την προθυμία τους να στηρίξουν την προσπάθεια μας να συγκεντρώσουμε σχολικά είδη για τα παιδιά και κυρίως για τις όμορφες στιγμές που χάρισαν στον κόσμο της Καστοριάς.
Ευχαριστούμε επίσης τον Δ/ντή του 9ου Δημ. Σχολείου Καστοριάς για την ευγενική καλοσύνη να επιτρέψει την χρήση της αίθουσας για την παράσταση.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απρόσμενη αφού μετά την καταρρακτώδη βροχή, η αίθουσα του 9 Δημοτικού Σχολείου ήταν γεμάτη τόσο που δεν υπήρχε χώρος μέσα στην αίθουσα ούτε για όρθιους, αρκετοί αναγκάστηκαν να φύγουν και για τον λόγο αυτό η παράσταση θα επαναληφθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα 6:30 μ.μ.

Τα γραφεία της κίνησης Μητροπόλεως 84 Καστοριά θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη και Παρασκευή κατά τις ώρες 6-8 μ.μ. ώστε να περάσουν όσοι θέλουν να αφήσουν σχολικά είδη και όσοι χρειάζονται να πάρουν πακέτο με σχολικά.

Κίνηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καστοριάς
"κανένας μόνος στην κρίση"
Δελτίο τύπου