Η μαγική ατμόσφαιρα του θερινού κινηματογράφου στη πλατεία Ομόνοια

Tον ρομαντισμό του θερινού κινηματογράφου καθώς και τη μαγική ατμόσφαιρα κάτω από μία ιδανική βραδιά, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014 οι κάτοικοι του ιστορικού κέντρου της Καστοριάς --και όχι μόνο- στη πλατεία Ομόνοια.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Τσαρσί" συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές του δράσεις και σε συνεργασία με την Κοινωφελή επιχείρηση ''Ορεστειάς'', του δήμου Καστοριάς, διοργάνωσε την προβολή θερινού κινηματογράφου με την γαλλική κωμωδία "Ασύλληπτη απόδραση / La grande vadrouille (1966)"με τους Louis de Funès, Terry-Thomas, Bourvil, Claudio Brook κ.α.

Παράλληλα, πριν την προβολή της ταινίας, και για 90 λεπτά, ο Σύλλογος διοργάνωσε και μία εκδήλωση για τα παιδιά, στην οποία η χοροδιδάσκαλος Τζένη Ζήκου, μύησε όλα τα παιδιά σε ένα πρόγραμμα μουσικοκινητικής, υπό μορφή παιχνιδιού.

Ωστόσο η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς που επιφύλαξε ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Τσαρσί" σε όλες τις γυναίκες, ήταν τα 200 γυναικεία τζιν μπουφάν που προσφέρθηκαν δωρεάν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της ταινίας και τα οποία μάλιστα έγιναν ανάρπαστα.

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις ήτανε δωρεάν.