36ο River Party - Τα δέκα συγκροτήματα που διακρίθηκαν από το διαγωνισμό του Youth Stage - Πρόγραμμα

Τα δέκα συγκροτήματα που διακρίθηκαν από το διαγωνισμό του Youth Stage, θα ανέβουν για πρώτη φορά στην κεντρική σκηνή του River Party και θα ανοίξουν με το δικό τους τρόπο… το πρόγραμμα του 36ου River Party.

Το 36ο  RiverParty δίνει και φέτος το βήμα στη νέα γενιά, φιλοξενώντας τα 10 πιο φρέσκα και νεανικά συγκροτήματα που ξεχώρισαν στο διαγωνισμό.

To “YouthStage” ξεκίνησε πριν 4 χρόνια ως εναλλακτικός διαγωνισμός μέσω facebook. Σήμερα, έχει καθιερωθεί ως αναπόσπαστο κομμάτι του μεγαλύτερου μουσικού και κατασκηνωτικού φεστιβάλ.

Από τις 30 Ιουλίου και κάθε ημέρα έως τις 3 Αυγούστου, δύο νεανικές μπάντες θα ανεβαίνουν στην κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ, ανοίγοντας δυναμικά το πρόγραμμα του 36ου RiverParty δίνοντας το δικό τους στίγμα!

Διαβάστε ποια είναι τα 10 νεανικά συγκροτήματα και το πρόγραμμα εμφάνισής τους:

Τετάρτη, 30 Ιουλίου
Στιχόβολη (από Ιωάννινα)
Wild Orang(από Βόλο)
Τη σκυτάλη παίρνουν οι Gemini Act, Burger Project, Νατάσσα Μποφίλιου, Μίλτος Πασχαλίδης και Dj Jaxx

Πέμπτη, 31 Ιουλίου
Vice Versa (από Καστοριά)
Skary Face (από Ξάνθη)
Τη σκυτάλη παίρνουνοι V.I.C. (Villagers of Ioannina City), Gadjo Dilo, Locomondo, Koza Mostra και ο Dj Mr Ado.

Παρασκευή, 1η Αυγούστου
Mix Grill (από Άρτα)
Δυσανατολία (από Αθήνα-Πάτρα)
Τη σκυτάλη παίρνουν οι Γιώργος Χατζηπαύλου, Los Dos O Mas, Penny & The Swingin’ Cats, Κωστής Μαραβέγιας, Ελεονώρα Ζουγανέλη και DJSt. Jordan.


Σάββατο, 2 Αυγούστου
Χωρίς Κανόνα (από Θεσσαλονίκη)
Project Theory (από Πτολεμαϊδα)
Τη σκυτάλη παίρνουν οι Σίλας Σεραφείμ, Δήμος Αναστασιάδης, Θάνος Μικρούτσικος – Γιάννης Κότσιρας – Ρίτα Αντωνοπούλου, Φίλιππος Πλιάτσικας – Μπάμπης Στόκας – Γεωργία Νταγάκη και οDJ Paul Anthonee.

Κυριακή, 3 Αυγούστου
No Redemption (από Έδεσσα)
Bliss (από Θεσσαλονίκη)
Τη σκυτάλη παίρνουν οι Σοφία Κουρτίδου, Melisses, Stavento, καλλιτέχνες της δεκαετίας του 90 σε ένα …. Super all star 90’s Party καιο DJ Theo K.