36ο River Party - 30 Ιουλίου με 3 Αυγούστου 2014 στο Νεστόριο Καστοριάς

Το 36ο River Party – πιστό στο ραντεβού του- σας περιμένει για ένα μουσικό πάρτι στις όχθες του Αλιάκμονα, με αμείωτο κέφι, χορό και… αέρα καθαρά ελληνικό!

Το River Party έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά και δημοφιλέστερα φεστιβάλ, με τους επισκέπτες να έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το 2012 η επιτυχία του River Party μάλιστα ήταν τέτοια που το κατέταξε στη λίστα των 12 σημαντικότερων ευρωπαϊκών φεστιβάλ του “Europe Festival Awards 2012»: επιλέχθηκε στην πρώτη κατηγορία “Best Major European Festival”, ανάμεσα στα μεγαλύτερα, δημοφιλέστερα και σπουδαιότερα Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ, όπως το Sziget Festival της Ουγγαρίας (νικητής το 2011) κ.α.
Στις όχθες του Αλιάκμονα κάθε χρόνο δίοργανώνονται συναυλίες και parties που δίνουν στους επισκέπτες μία πλήρη εικόνα της εκάστωτε μουσικής κατάστασης. Οι πιο αγαπημένοι καλλιτέχνες και τα πιο επιτυχημένα μουσικα σχήματα της χρονιάς δίνουν πάντα το παρόν και σε συνδιασμό με την φυσική ομορφιά της περιοχής δημιουργούνν μία μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες.
Η ώρα για το καλοκαίρι και το River Party του 2014 φτάνει και οι πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη ανακοινωθεί.
Από τις 30 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου, τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα δώσουν φέτος στο παρών στο μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ:
Το πρόγραμμα της κάθε μέρας ξεκινά και με ένα μοναδικό stand up comedy, ενώ η τελευταία βραδιά του Φεστιβάλ κλείνει με ένα μεγάλο 90′s party: καλλιτέχνες – έκπληξη εκείνης της δεκαετίας εμφανίζονται live στη σκηνή του river party κι ερμηνεύουν ειδικά για εσάς όλα τα τραγούδια που έχουμε τόσο αγαπήσει!