Με επιτυχία η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου "Το Τσαρσί"!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ιστορικό κέντρο (πλατεία Ομονοίας) της Καστοριάς, η συναυλία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Το Τσαρσί".

Η συναυλία ξεκίνησε με 50' λεπτά καθυστέρηση διότι την ίδια ώρα πραγματοποιούνταν εκδήλωση της Ιερά Μητρόπολης Καστοριάς πίσω από το Μητροπολιτικό μέγαρο.

Τη συναυλία άνοιξαν οι Summer Of Freud, ένα ροκ συγκρότημα που προέρχεται από την Καστοριά και στηρίζει τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου "Το Τσαρσί" για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Αμέσως μετά οι Los Mujeros με ήχους από την βαλκανική χερσόνησο συνδυασμένους με το μεσογειακό στοιχείο και πινελιές από την ελληνική μουσική παράδοση, ξεσήκωσαν το πλήθος.

Κατά τη διάρκεια της όλης εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση για δύο (2) πενθήμερα ταξίδια δύο (2) ατόμων.
Οι δύο νικητές παρέλαβαν τα δώρα τους τα οποία είναι:
1) Στο Kostas Apartments στη παραλία του Αγίου Γεωργίου Πάγων στη Κέρκυρα.
2) Στο Isthmia Prime Hotel στη Διώρυγα της Κορίνθου.

Το Δ/Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου "Το Τσαρσί" αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά, όλους εσάς, ανώνυμους και επώνυμους, που ανταποκριθήκατε, σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης του συλλόγου μας.

Τα τρόφιμα μακράς διαρκείας που συγκεντρώθηκαν (περίπου 450 σακούλες με διάφορα προϊόντα) παραδόθηκαν, στη Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών νομού Καστοριάς "Κανένας Μόνος στη Κρίση" (Μητροπόλεως 84) ώστε να διανεμηθούν, σε συνανθρώπους μας που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Ευχαριστήσουμε, το Δήμο Καστοριάς για την παραχώρηση του χώρου και το Δήμο Ορεστίδος για την προσφορά της εξέδρας.

Ευχαριστούμε, τους χορηγούς επικοινωνίας Ράδιο Καστοριά, Antennes fm και το χορηγό προβολής West Channel.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών νομού Καστοριάς "Κανένας Μόνος στη Κρίση" για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε ο καθένας από το πόστο του ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η όλη εκδήλωση.

Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου μας τα οποία τις τελευταίες 15 ημέρες εργάστηκαν ώστε να υπάρξει επιτυχή αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες