13η διοργάνωση Πελοποννησιακών καλλιστείων στο Isthmia Prime Hotel

Η 2η σημαντικότερη διοργάνωση καλλιστείων στην Ελλάδα, είναι αυτή της Πελοποννήσου, ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για 13η χρονιά και θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Isthmia Prime Hotel, που βρίσκετε λίγα μόλις μέτρα από το μοναδικό σε όλη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο δημιούργημα της ανθρώπινης θέλησης, την Διώρυγα της Κορίνθου.

Για άλλη μια χρόνια οι υποψήφιες για τα Πελοποννησιακά καλλιστεία επιλέγουν το Isthmia Prime Hotel για την προετοιμασία τους και την διαμονή τους. Στον μαγευτικό κήπο γύρω από την πισίνα τα πανέμορφα μοντέλα όχι μόνο ετοιμάζονται για την μεγάλη διοργάνωση αλλά απολαμβάνουν και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

Στην φωτογραφία η πανέμορφη Τζούλια που γοήτευσε τους φωτογράφους αλλά και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου με την ομορφιά της, την ευγένεια και το γλυκό χαμόγελο της.

Τα καλλιστεία Πελοποννήσου, στην 13η διοργάνωσή τους τον Σεπτέμβριο 2013, με την επιμέλεια των κ.κ. Νίκου Μπάμπαλη και Τάκη Παπαπαναγιώτου αποτελούν καθιερωμένο θεσμό για την Πελοπόννησο και μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις καλλιστείων για την Ελλάδα.