Matala Beach Festival 2013 - 100.000 και πλέον οι επισκέπτες απ΄όλη τη γη! Το μεγαλύτερο δωρεάν Φεστιβάλ στο κόσμο!


Η καρδία της νεολαίας χτυπάει στο νότο. Το διεθνές Matala Beach Festival 2013 είναι πλέον γεγονός. Οι απανταχού φίλοι των Ματάλων σχηματίζουν ουρές στο δρόμο προς τα Μάταλα για να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο μεγαλύτερο δωρεάν Φεστιβάλ της Ελλάδας που έκανε έναρξη χθες 19 και συνεχίζεται έως τις 24 Ιουνίου 2013.

Παλιοί και νέοι γνώριμοι δίνουν ένα ραντεβού μοναδικό στο είδος του, όπου το χθες συναντάει το σήμερα σε ένα σκηνικό γεμάτο μουσική και χορό, με φόντο τις διάσημες πλέον σπηλιές.

Από το πρωί του Σαββάτου πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν για να παρακολουθήσουν τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ αλλά και κάνουν το μπάνιο τους αφού και ο καιρός ήταν σύμμαχος. Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες που θα κατακλύσουν και σήμερα τα Μάταλα ενώ, υπενθυμίζεται ότι η είσοδος σε όλες τις συναυλίες αλλά και για τις περισσότερες δραστηριότητες είναι δωρεάν για τον κόσμο, για το λόγο αυτό ο Δήμος Φαιστού απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας, που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού.


Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ