Οδός Μητροπόλεως - Καταστηματάρχες καθάρισαν τα πεζοδρόμια φωτογραφίες και video

Οι καταστηματάρχες της οδού Μητροπόλεως μη έχοντας δουλειά στα καταστήματά τους αποφάσισαν με δική τους πρωτοβουλία και εν όψη του Πάσχα να καθαρίσουν τα πεζοδρόμια μπροστά από τα καταστήματά τους.


Δεν χρειάζεται, να κάνει, κανείς μεγάλη έρευνα για να διαπιστώσει τα σημάδια της κρίσης. Αρκεί μια βόλτα στα μαγαζιά της οδού Μητροπόλεως -και μια ματιά στα κλειστά καταστήματα, τα οποία είναι κατά πολύ περισσότερα από τα ανοιχτά.

Έτσι οι καταστηματάρχες του ιστορικού κέντρου της Καστοριάς, οι οποίοι βλέποντας μέρα με τη μέρα την περιοχή τους να ερημώνει και τα καταστήματα τους άδεια από πελατεία, αποφάσισαν να ασχοληθούν με την καθαριότητα της περιοχής, και σήμερα από το πρωί με βούρτσες σκούπες και λάστιχα στα χέρια, καθάρισαν τα πεζοδρόμια της περιοχής, ώστε και εν όψη των ημερών του Πάσχα να είναι όλα καθαρά.

Να σημειώσουμε ότι πλην Σαββάτου και Κυριακής, τις υπόλοιπες ημέρες δεν περνάει από την περιοχή (οδό Μητροπόλεως) δημοτικός οδοκαθαριστής, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος που καθαρίζει το Σαββατοκύριακο να έχει περισσότερη δουλειά, αλλά και η περιοχή για πέντε ημέρες να έχει παντού σκουπίδια.




























Δείτε το video