40χρονος Καστοριανός επιχειρηματίας (ποντικός) ρήμαξε γυμναστήριο της Καστοριάς



40χρονος Καστοριανός επιχειρηματίας συνελήφθη επ΄αυτοφώρω την ώρα που έκλεβε χρήματα από γνωστό γυμναστήριο της Καστοριάς.


Η υπόθεση -η οποία είναι αρκετών μηνών- άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι πελάτες του εν λόγο γυμναστηρίου άρχισαν να διαμαρτύρονται  στους ιδιοκτήτες ότι τους λείπουν χρήματα, αλλά και άλλα αντικείμενα μέσα από τις ντουλάπες όπου τα αποθήκευαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κουβάρι του μυστηρίου άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι άνθρωποι του γυμναστηρίου απευθύνθηκαν στο προμηθευτή -επίσης Καστοριανό επιχειρηματία- των κλειδαριών ώστε να παραπονεθούν ότι οι κλειδαριές δεν ήταν ασφαλείας, με τη συζήτηση μαζί του τους αποκάλυψε ότι ο δράστης Χ. Ζ. ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στο κέντρο της Καστοριάς τον επισκέφτηκε, και με πρόφαση ότι τον έστειλαν οι ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου του ζήτησε να του δώσει 20 αντικλείδια από τις κλειδαριές στα συγκεκριμένα ντουλάπια.
Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνέλαβε αργά χθες το βράδυ το δράστη επί το έργο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η λεία του όλο αυτό το διάστημα ανέρχεται περίπου τα 7.000 ευρώ.

Από την αστυνομία Καστοριάς ανακοινώθηκε ότι όσοι έχουνε χάσει χρήματα στο συγκεκριμένο χώρο να πάνε να το δηλώσουν.