1ος Διαγωνισμός Έκθεσης για μαθητές Γυμνασίων της πόλης της Καστοριάς!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Το Τσαρσί" πρωτοπόρος σε θέματα που αφορούν την πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, και μετά τον 1ο διαγωνισμό φωτογραφίας που έγινε το καλοκαίρι του 2012 αλλά και τον 2ο διαγωνισμό φωτογραφίας που ήδη τρέχει, προκηρύσσει τον 1ο διαγωνισμό έκθεσης για μαθητές όλων των Γυμνασίων της πόλης της  Καστοριάς.

Το θέμα της έκθεσης είναι:

"Θέλετε να προσελκύσετε τον Έλληνα ταξιδιώτη, να προτιμήσει
ως τουριστικό προορισμό την πόλη της Καστοριάς";

Αναπτύξτε τα επιχειρήματά σας και προσπαθήστε μέσα από αυτά
να πείσετε τον υποψήφιο τουρίστα, να επισκεφτεί την πόλη μας.

Οι εκθέσεις των μαθητών θα παραδοθούν στο Διευθυντή κάθε Γυμνασίου, από τον οποίο και θα τις παραλάβει εκπρόσωπος του Συλλόγου μας, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013. Ο κάθε μαθητής – τρία στο πάνω μέρος του εγγράφου θα αναφέρει τα στοιχεία του (Ονοματεπώνυμο, Τάξη, Γυμνάσιο και τηλέφωνο).

Ο Σύλλογός αφού παραλάβει τις εκθέσεις των συμμετεχόντων από όλα τα Γυμνάσια Καστοριάς, θα τις φωτοτυπήσει και θα τις παραδώσει σε τέσσερις (4) φιλόλογους, -χωρίς να αναφέρονται σε κάθε έκθεση τα στοιχεία του μαθητή (θα υπάρχει κωδικός για κάθε έκθεση), για το αδιάβλητο του διαγωνισμού, -ώστε να τις βαθμολογήσουν.

Αφού οι εκθέσεις βαθμολογηθούν, οι φιλόλογοι θα τις παραδώσουν πίσω στο σύλλογο. Από τη βαθμολογία των τεσσάρων φιλολόγων της κάθε έκθεσης θα προκύψει ο μέσος όρος όλων των εκθέσεων ώστε να αναδειχθούν οι τρεις πρώτες που θα κερδίσουν.

Οι μαθητές των τριών εκθέσεων θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Στην ίδια εκδήλωση όλες οι συμμετοχές θα πάρουν αναμνηστικό έπαινο όπως και οι τέσσερις φιλόλογοι βαθμολογητές αλλά και οι διευθυντές των Γυμνασίων.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν και βαθμολογούνται, αλλά εξαιρούνται των βραβείων οι συγγενείς 1ου & 2ου βαθμού των μελών του Δ/Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου "Το Τσαρσί" καθώς και των τεσσάρων (4) φιλολόγων βαθμολογητών.

Τα Βραβεία είναι:

1ο Βραβείο: 100 ευρώ δωροεπιταγή από κατάστημα σχολικών ειδών
2ο Βραβείο:   50 ευρώ δωροεπιταγή από κατάστημα σχολικών ειδών
3ο Βραβείο:   50 ευρώ δωροεπιταγή από κατάστημα σχολικών ειδών

Οι τρεις πρώτες εκθέσεις θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα www.totsarsi.gr, στις τοπικές αλλά και σε πανελλήνιας εμβέλειαs εφημερίδες, καθώς και σε site τοπικής και πανελλήνιας εμβέλειας, ώστε να μάθει ο επίδοξος ταξιδιώτης γιατί πρέπει να έρθει στην Καστοριά..

Διοργάνωση:
Πολιτιστικός Σύλλογος "Το Τσαρσί"
e-mail: totsarsi@hotmail.gr
web site: www.totsarsi.gr