Ραγκουτσάρια 4 ημερών 5/6/7 και 8 Ιανουαρίου 2013


Μία ημέρα νωρίτερα θα ξεκινήσουν τα φετινά Ραγκουτσάρια (Καστοριανό Καρναβάλι) σύμφωνα με απόφαση του Δήμου Καστοριάς.

Τα Ραγκουτσάρια Καστοριάς τα οποία έχουνε γίνει πλέον γνωστά σε κάθε άκρη της Ελλάδος φέτος θα ξεκινήσουν μία ημέρα νωρίτερα, παρασέρνοντας στους ξέφρενους ρυθμούς τους ντόπιους αλλά και ξένους επισκέπτες.

-Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 στις 4:00 το απόγευμα θα γίνει η επίσημη έναρξη, καθώς μπροστά από το Δημαρχείο της Καστοριάς θα ξεκινήσει το πρώτο μπουλούκι που θα αποτελείτε από τη Δημοτική Αρχή αλλά και πλήθος κόσμου, συνοδεία ορχήστρας χάλκινων μουσικών οργάνων θα διασχίσει την οδό Μητροπόλεως (Τσαρσί, Ιστορικό Κέντρο της Καστοριάς), και θα καταλήξει στην πλατεία Ομονοίας, ενώ παρέες μπουλουκιών θα ξεχυθούν σε όλες τις γειτονιές της πόλης.

-Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 Άγια Θεοφάνια, στις 11:30 το πρωί ο Άι Βασίλης θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά στην πλατεία Δαβάκη, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Καστοριανού Καρναβαλιού "Τα Ραγκουτσάρια" και σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς.
Ενώ από νωρίς το απόγευμα παρέες μπουλουκιών θα ξεχυθούν σε όλες τις γειτονιές της πόλης, με κεντρικό σημείο την οδό Μητροπόλεως (Τσαρσί) και την πλατεία Ομονοίας, με παραδοσιακές ορχήστρες παρασύροντας τους πάντες σε ένα ξέφρενο γλέντι έως και τις πρωινές ώρες.

-Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013 Άι Γιαννιού από νωρίς το απόγευμα παρέες μπουλουκιών θα ξεχυθούν σε όλες τις γειτονιές της πόλης, με κεντρικό σημείο την οδό Μητροπόλεως (Τσαρσί) και την πλατεία Ομονοίας, με παραδοσιακές ορχήστρες παρασύροντας τους πάντες σε ένα ξέφρενο γλέντι έως και τις πρωινές ώρες.

-Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013 Πατερίτσα, στις 13:00 η αποκορύφωση των όλων εκδηλώσεων για τα Ραγκουτσάρια 2013 με την παρέλαση των Καρναβαλιστών στην οδό Μητροπόλεως (Τσαρσί).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ ''ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΤΣΑΡΣΙ'' 6 - 7 και 8 Ιανουαρίου

Δείτε εδώ το διαφημιστικό spot για τα Ραγκουτσάρια 2013