Όλη η Καστοριά μία φωνή...Κατάληψη στο κτίριο της ΔΟΥ Καστοριάς - Δείτε φωτογραφίεςΜεγάλες κινητοποιήσεις και κατάληψη της ΔΟΥ Καστοριάς για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.

Κλειστά για δύο μέρες θα είναι τα Σχολεία, οι Υπηρεσίες, Δήμοι, Καταστήματα, Καφετέριες, Εστιατόρια, κλείνουν για 2 μέρες, αύριο και μεθαύριο.
Αύριο Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 09.00 αναμένεται να συγκεντρωθούν και πάλι χιλιάδες πολίτες μπροστά από το κτίριο της Δ.Ο.Υ Καστοριάς το οποίο τελεί υπό κατάληψη, για να διαμαρτυρηθούν.

Την όλη προσπάθεια της Κίνησης Πολιτών Νομού Καστοριάς στηρίζουν έως αυτή τη στιγμή 155 Σύλλογοι αλλά και πλήθος κόσμου από τους όμορους Νομούς.

Το ραδιόφωνο που στήθηκε ώστε να καλύψη ζωντανά όλα τα γεγονόταΜέλη της Κίνησης Πολιτών Νομού Καστοριάς την ώρα που κρεμάνε το πανό της κατάληψης

Διακριτική και η παρουσία της ΑστυνομίαςΗ ανθρώπινη αλυσίδα που κύκλωσε το κτίριο της ΔΟΥ ΚαστοριάςΗ ανθρώπινη αλυσίδα που κύκλωσε το κτίριο της ΔΟΥ ΚαστοριάςΗ ανθρώπινη αλυσίδα που κύκλωσε το κτίριο της ΔΟΥ Καστοριάς