Ολοκληρώθηκε ο 1ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα ''Καστοριά - Καλοκαίρι 2012''

 
Σήμερα Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε ο 1ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα ''Καστοριά - Καλοκαίρι 2012'' που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Το Τσαρσί.
Σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι ανακηρύχθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού, ο οποίος ξεκίνησε την Πέμπτη 21 Ιουνίου μέσο της Ιστοσελίδας www.totsarsi.gr.

Η εξαργύρωση των βραβείων του διαγωνισμού από τους νικητές θα πρέπει να γίνει εντός των έξι (6) μηνών από την ημέρα απονομής τους, και από τα κάτωθι καταστήματα, ανάλογα το βραβείο.

To 1ο Βραβείο για το οποίο ψήφισε 3μελής επιτροπή αποτελούμενη από τους επαγγελματίες φωτογράφους Μαρία Τσόλι studio tsolis, Σ. Κιουρτσόγλου foto milano και Δημήτριο Κουτσή (συγκέντρωσε 26 βαθμούς, με τη βαθμολογία να ξεκινάει από το 1 με άριστα το 10) κέρδισε ο Γεώργιος Δέδες και είναι ένα 2ήμερο στον Παραδοσιακό Ξενώνα »Δρυόφυλλο» στην Ελάτη Ζαγοροχωρίων. (Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην ψηφοφορία δεύτερη με 25 βαθμούς είναι φωτογραφία του ίδιου).
Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παρευρέθηκε και το βραβείο παρέλαβε ο πατέρας του.

Το 2ο Βραβείο αναδείχθηκε από τα like (253 like) και το κέρδισε ο Στεργιόπουλος Στέργιος, είναι μία δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για αγορές από το κατάστημα »foto milano».
Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παρευρέθηκε και το βραβείο του θα το παραλάβει από τα γραφεία του συλλόγου.Το 3ο Βραβείο αναδείχθηκε από τα like (228 like) και το κέρδισε η Ρακοπούλου Στεφανία, είναι μία δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για αγορές από το κατάστημα »studio Tsolis».
Το βραβείο το παρέλαβε η ίδια.

Το βραβείο Αρνητικής Φωτογραφίας (εδώ φωτογραφίζαμε κάτι που δεν μας άρεσε) αναδείχθηκε από τα like (39 like) και το κέρδισε ο Καζεπίδης Χρήστος, είναι μία Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.
Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παρευρέθηκε και το βραβείο του θα το παραλάβει από τα γραφεία του συλλόγου.Όλοι οι διαγωνιζόμενοι του 1ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας με θέμα »Καστοριά – Καλοκαίρι 2012» παρέλαβαν αναμνηστικά συμμετοχής.
Όσοι δεν παρευρέθηκαν, τα δώρα και αναμνηστικά τους θα τα παραλάβουν από τα γραφεία του Συλλόγου.

*Η εξαργύρωση των βραβείων του διαγωνισμού από τους νικητές θα πρέπει να γίνει εντός των έξι (6) μηνών από την ημέρα απονομής τους, και από τα καταστήματα, ανάλογα το βραβείο.

Παράλληλα στην πλατεία Ομονοίας στήθηκε ένας σύγχρονος παιδότοπος για τη διασκέδαση των παιδιών.Ένας απίστευτος παιδότοπος στήθηκε στο Ιστορικό κέντρο της Καστοριάς, και η πλατεία Ομονοίας,  πλημμύρισε από παιδιά.
Την όλη επίβλεψη στα παιχνίδια είχαν έμπειροι παιδαγωγοί.
Τραμπολίνο, Πλαστική Τσουλήθρα, η Ζούγκλα περιπέτειας αλλά και πολύ μουσική στην πλατεία Ομονoίας.
Η είσοδος σε όλες τις δραστηριότητες ήτανε ελεύθερη.
Περισσότερες φωτογραφίες δείτε ΕΔΩ

Δείτε video