Καστοριά - 3ο Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής (βίντεο-φωτογραφίες)

Πετυχημένη για ακόμη μια χρονιά η διοργάνωση του Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής στην Καστοριά.

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το 3ο Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής "Τα Χάλκινα στην Καστοριά", το οποίο γνώρισε για άλλη μια φορά τεράστια επιτυχία.
Στο φεστιβάλ συμμετείχαν, κατά σειρά εμφάνισης, οι Αρίωνες από τη Σιάτιστα, Οι μικροί και ανερχόμενοι Γιώργος & Κωνσταντίνος Κώττας από την Καστοριά, μαθητές του μουσικού σχολείου Σιάτιστας, τα Χάλκινα Ηχοχρώματα από το Βαρικό Φλώρινας, η ORCHESTRA HARIS BALKAN από την ΠΓΔΜ, η Τοπική Παράδοση από την Φλώρινα, οι Majovci (Μαϊόβτσι) από την ΠΓΔΜ και οι Kazoo από την Θεσσαλονίκη.

Πριν την έναρξη του φεστιβάλ χαιρετισμό για τη σπουδαία αυτή διοργάνωση απηύθυναν, ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σ. Αδαμόπουλος, ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Α. Αγγελής, ο πρόεδρος της εταιρείας Τουρισμού Δυτ. Μακεδονίας κ. Π. Κώττας και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Λ. Ζήσης. Το φεστιβάλ τίμησε με την παρουσία της η κ. Αθηνά Κατσανεβάκη (Ιστορική Εθνομουσικολόγος) Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία στο χαιρετισμό της τόνισε, μεταξύ άλλων, το πόσο σημαντικό είναι να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις στην περιοχή μας.

Το Φεστιβάλ βαλκανικής μουσικής "Τα Χάλκινα στην Καστοριά" διοργανώνεται στο Ιστορικό κέντρο της Καστοριάς και υποδέχεται κάθε χρόνο, όλο και περισσότερους επισκέπτες!

Δείτε βίντεο & φωτογραφίες - Περισσότερες φωτογραφίες, δείτε ΕΔΩ :