36ο River Party - Ο διαγωνισμός για το Youth Stage ξεκινά!

10363703_10152146163776769_990722021302015224_n - CopyΔηλώστε τώρα συμμετοχή και διεκδικήστε μία θέση ανάμεσα στα νεανικά συγκροτήματα που θα ανοίξουν το πρόγραμμα της κεντρικής σκηνής του 36ου River Party!

Η διαδικασία είναι πια γνωστή: Αναζητήστε την φόρμα συμμετοχής στο www.riverparty.gr ή στο www.facebook.com/RiverPartyNestorio και στείλτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο live εμφάνισής σας ή video-clip (μέγιστης διάρκειας 15’, link απο youtube) μαζί με το προφίλ του συγκροτήματός σας (80-100 λέξεις), και λάβετε μέρος στον πιο νεανικό,μουσικό διαγωνισμό του καλοκαιριού!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να συμμετάσχετε στο River Party Youth Stage 2014 θα πρέπει:
*Tο ρεπερτόριο του συγκροτήματός σας να καλύπτει τουλάχιστον 30 λεπτά μουσικής
*Nα είστε διαθέσιμοι να εμφανιστείτε τις ημερομηνίες του 36ου River Party στο Νεστόριο Καστοριάς (από 30 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου). Η ημέρα, ώρα και σειρά εμφάνισής σας ορίζονται αποκλειστικά από τη διοργανώτρια εταιρεία.
*Να παραδώσετε στην τεχνική διεύθυνση του φεστιβάλ ένα σαφές stage plan.
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ
Φίλοι, γνωστοί ή και θαυμαστές σας, σας ψηφίζουν κάνοντας απλά like στην ειδικά διαμορφωμένη καρτέλα που θα ανέβει στη σελίδα του River Party στο facebook και θα μείνει αναρτημένη από 21 Ιουνίου έως και 30  Ιουνίου 2014.  Στο Youth Stage 2014 θα λάβουν μέρος συνολικά 10 μπάντες. Τα τρία πρώτα συγκροτήματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους (like) θα κερδίσουν απευθείας τη συμμετοχή τους στα live του Youth Stage, ενώ τα υπόλοιπα θα επιλεγούν από ειδική επιτροπή που θα ορίσει η διοργανώτρια εταιρεία.
Για πρώτη φορά φέτος το River Party θα δώσει την ευκαιρία στους νέους καλλιτέχνες να ανοίξουν το πρόγραμμα της κεντρικής σκηνής, ενσωματώνοντάς τους έτσι δυναμικά στον καλλιτεχνικό σχεδιασμό του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ του καλοκαιριού!
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ RIVER PARTY, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ
* ελεύθερη είσοδο για όλες τις μέρες του φεστιβάλ και κατασκήνωσης μέσα στο φεστιβάλ (δελτία ελεύθερης εισόδου θα δοθούν μόνο για τα μουσικά μέλη της κάθε μπάντας) *δωρεάν κατασκήνωση μέσα στο Φεστιβάλ σε χώρο που θα έχει δεσμεύσει η εταιρία διοργάνωσης
*κάλυψη εξόδων μετακίνησης από και προς το χώρο του Φεστιβάλ ΜΟΝΟ με τα πούλμαν που έχει δεσμεύσει η διοργάνωση (με σημείο εκκίνησης Αθήνα και Θεσσαλονίκη)
*προβολή –όσων συμμετέχουν στο τελικό line up- μέσα από το επίσημο website (www.riverparty.org), τις social media σελίδες και δελτία τύπου του 36ου River Party.
Μη χάνεις, λοιπόν, ευκαιρία!
Άφησε τώρα κι εσύ το δικό σου στίγμα… στο μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας!