Διήμερες εκδηλώσεις στην πλατεία Ομονοίας Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

"Ιστορικό Κέντρο Καστοριάς 2013
Μια γιορτή για το Περιβάλλον τον Πολιτισμό και τον Άνθρωπο".

Το Σάββατο 15 από τις 5:00 το απόγευμα και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013, από τις 11:00 το πρωί, στην πλατεία Ομονοίας θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με όλες τις φωτογραφίες που συμμετείχαν στο 2ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Το Τσαρσί".

Το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 7:00 το απόγευμα θα απονεμηθούν, βραβεία και αναμνηστικά συμμετοχής, σε όλους τους μαθητές, που συμμετείχαν, στο Διαγωνισμό Έκθεσης που διοργάνωσε ο σύλλογος, σε συνεργασία με όλα τα Γυμνάσια του Δήμου Καστοριάς.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι θα ανακοινωθεί ο πρώτος νικητής, ο οποίος θα αναδειχθεί από την ψηφοφορία τριών φωτογράφων της Καστοριάς οι οποίοι θα κάνουν και τις απονομές στους τρεις πρώτους νικητές.

Παράλληλα με τις πιο πάνω εκδηλώσεις, θα υπάρχουν και πολλές δραστηριότητες για όλους τους μικρούς, αλλά και μεγάλους φίλους μας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα στηθεί στη πλατεία Ομονοίας ένα υπερσύγχρονο παραμυθένιο χωριό με φουσκωτά παιχνίδια για όλα τα παιδιά, υπό την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου από τις 5:00 το απόγευμα, και την Κυριακή 16 Ιουνίου, από τις 11:00 το πρωί.

Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος "Το Τσαρσί"