Οι προφητείες που επιβεβαιώνονται! - Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «Θὰ βάλουν φόρο στὶς κότες καὶ στὰ παράθυρα»


Επιβεβαιώθηκε η προφητεία του *Άγιου Κοσμά του Αιτωλού!
«Θὰ βάλουν φόρο στὶς κότες καὶ στὰ παράθυρα».

Ακόμα και οι πέτρες θα φορολογούνται πλέον με την επέκταση της φορολογίας στα οικόπεδα εκτός σχεδίου και τα χωράφια, ακόμη και αν δεν έχουν καμία εμπορική αξία. Ακόμη και οι άνεργοι θα κληθούν από το φθινόπωρο να πληρώσουν φόρο για χωράφια και κτήματα που κληρονόμησαν από τους γονείς τους, ακόμη και αν αυτά δεν τους αποφέρουν κανένα εισόδημα. Αλλά και κτηνοτρόφοι που διατηρούν μικρά μαντριά για τα ζώα τους, θα κληθούν να πληρώσουν φόρο γι’ αυτά.

Ακόμη και μικρά, πρόχειρα κοτέτσια, θα πρέπει να δηλωθούν φέτος στις φορολογικές δηλώσεις και να φορολογηθούν. 

Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός υπήρξε η διαπρεπέστερη φυσιογνωμία του υποδούλου υπό τους Τούρκους Γένους μας.
Οι προφητείες που επιβεβαιώνονται!
Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός προφήτευσε ακόμη:
«Θὰ σᾶς ἐπιβάλουν μεγάλο καὶ δυσβάστακτο φόρο, ἀλλὰ δὲν θὰ προφθάσουν».
«Θἄρθη καιρὸς νὰ σᾶς πάρουν οἱ ἐχθροὶ σας καὶ τὴ στάχτη ἀπὸ τὴ φωτιά, ἀλλὰ σεῖς νὰ μὴν ἀλλάξετε τὴν πίστιν σας, ὅπως θὰ κάμουν οἱ ἄλλοι».

Υπήρξαν και άλλες προφητείες του αγίου που έχουν ήδη επαληθευθεί. Επισημαίνουμε τις ξεκάθαρες τις σχετικές με την αλματώδη ανάπτυξη της τεχνολογίας. Προφήτευσε την εμφάνιση αμαξών που χωρίς άλογα θα τρέχουν ταχύτερα από λαγό, τις τηλεπικοινωνίες, όταν τόνιζε ότι θα ζωθεί η γη με μια κλωστή και, τέλος, την υποδούλωση του ανθρώπου στη μηχανή, όταν προφήτευσε ότι θα κυβερνούν «τα άλαλα και τα μπάλαλα»! Εμείς θα σταθούμε κλείνοντας το άρθρο στις επιχειρούμενες ερμηνείες κάποιων προφητειών, των οποίων οι ερμηνευτές τονίζουν με βεβαιότητα που προβληματίζει ότι επίκειται η εκπλήρωση! Είναι η προφητεία για το «χιλάρμενο», που θα πλεύσει στο Αιγαίο και θα συντρίψει τον προαιώνιο εχθρό μας και αιτία όλων των συμφορών μας και θα τον απωθήσει στην «Κόκκινη μηλιά»!