Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων του Πολιτιστικού Συλλόγου "Το Τσαρσί"


Με κάθε επισημότητα έγιναν εχθές Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 τα εγκαίνια των γραφείων του Πολιτιστικού συλλόγου "Το Τσαρσί" που βρίσκονται επί της οδού Βαλαλά 1 στην πλατεία Ομονοίας στην Καστοριά.

Με το πέρας του αγιασμού το λόγο έλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Κουσουρής ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους (μεταξύ των οποίων ήταν ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Ε. Διαμαντόπουλος ο Δήμαρχος της Καστοριάς κ. Μ. Χατζησυμεωνίδης ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Χ. Τσακλίδης αλλά και αντιδήμαρχοι), αναφέρθηκε στη δράση του συλλόγου -ο οποίος αν και μόνο 8 μηνών -είναι πολύ πλούσια, ενώ προανήγγειλε ενόψει των εορτών αλλά και τα "Ραγκουτσάρια" διάφορες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους οι οποίες θα λάβουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Τσαρσί. Επίσης ανακοίνωσε τη δημιουργία ραδιοφωνικού σταθμού
ο οποίος θα εκπέμπει μέσο διαδικτύου αλλά και με αναμετάδοση στα fm από την 1η Δεκεμβρίου έως και το πέρας των "Ραγκουτσαριών" στις 8 Ιανουαρίου 2013 με σκοπό, τη διασκέδαση αλλά και την ενημέρωση των πολιτών για όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

Τέλος δεν παρέλειψε να στείλει τη συμπαράσταση όλων σε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου το οποίο περνάει μία περιπέτεια με την υγεία του και βρίσκετε νοσηλευόμενο στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας.

Κατόπιν το λόγο έλαβε η κ. Μαρούλα Γκαμπέση Βέργου η οποία θύμισε στους μεγαλύτερους αλλά και έμαθε στους νεότερους τις ομορφιές της περιοχής του Τσαρσί, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε  τρεις διακεκριμένους συμπολίτες μας (Χ. Παπασταύρος, Ι. Τσακιρίδης, Β. Παπαδιαμαντόπουλος) οι οποίοι πραγματοποίησαν ο καθένας από την ειδικότητά του επιστημονικές εισηγήσεις.

Το Δ/Σ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τις κάτωθι επιχειρήσεις για τις υπηρεσίες cattering ώστε να στηθεί ο μπουφές.
  • Τυροκομικά "Αβέλλας"
  • Αρτοποιία "Ευρώπη"
  • Ψησταριά - Ταβέρνα "Λαδόκολα'
  • Ζαχαροπλαστείο "Καλαμπούκα"
Δείτε video και φωτογραφίες από την εκδήλωση